Et loppemarked - helt utenfor loppe-sesongen!

For en hyggelig overraskelse. På tur hjem fra jobb i går ettermiddag så jeg et skilt om loppemarked i dag - og jeg som skulle ha fri fra jobb også! Det var som om det skulle vært planlagt.

Det ble skikkelig fangst også, bare se.......

For meg som er hekta på blått og hvitt porselen var dette stor fangst! Sink baljen og vannkannen blir flotte ute til sommeren. Sink baljer er fine å plante sommerblomster i, men dessverre ganske vanskelige å finne til en rimelig penge nå. Gamle koselige kurver får man heller ikke for mange av.

En kombinasjon av julemarked og loppemarked med kjempeflott kafeteria - bedre kan det ikke bli.

Kommentarer

 1. Du er heldig du, komme over loppis sånn tilfeldig da, OG finne små funn. Mye fint du fant ja, jeg liker stolen din der i bakgrunnen også jeg;-)
  Og ja, prøver å nyte tiden mens de er små, synes jo det var som i går at jenta på 8 år var baby...skulle vært en pause knapp og rewind på livet;-)
  Ha en super torsdag!

  SvarSlett
 2. Så heldig du har vært... utrolig flotte ting du har fått tak i, og den sinkbaljen og kannen blir jo utrolig flott med sommerblomster...
  Blått og hvitt porselen - bare nydelig...

  Ha en koselig kveld...

  SvarSlett
 3. Er det ikke deilig å finne så mye fint til en billig penge...Som om en har funnet gull på en måte. Ser i alle fall ut til at du har gjort skikkelig godt kupp der.

  Bolig Pluss må skjekkes ut !! Men egentlig rekker jeg nesten ikke lese dem jeg kjøper en gang. Hyllemeter på hyllemeter av utgaver okkuperer den ene vaggen her, for jeg har ikke hjerte til å kaste dem. Tar dem i øyesyn gang etter gang...

  Koselig kveld til deg på en torsdag.

  SvarSlett
 4. Så heldig du var som kom over dette! Var det i Norge altså!!?
  Har lett etter zink-ting i sommer... men det er som du sier dyrt, dersom man i det hele tatt får tak i det.
  Blir litt nostalgisk når jeg ser baljen... en slik pleide bestemor å tappe vann i om morgenen, så var vannet blitt varmet opp i løpet av dagen til vi kom fra stranden. Så skylte jeg av meg saltvannet i den. Koselige minner fikk jeg nå!

  SvarSlett
 5. Oj,så mange flotte loppefunn.Det er morro å gå slik rundt å titte om en finner noen skatter.
  God helg.:)

  SvarSlett
 6. Hei

  Kjempeglad for at jeg fant bloggen din! Her var det mye i min smak:) Eelsker loppiser selv også, skjønner godt at du er fornøyd med dagens fangst:)

  Titter helt klart innom igjen!

  SvarSlett
 7. Åhhh så mye fint blått og hvitt porselen du fant, der var du heldig ja!!

  God helg!

  SvarSlett
 8. Så mye fint du fant. Har vært på to antikvitetsmesser selv her i Kristiansand. Regner med at prisene er lavere hvis du kommer over et loppemarked. Selv samler jeg på Arabia, blue landscape. Et kaffeservice som jeg har fått av min mor. Det blir dyrt hvis jeg først finner noe og det er også blått og hvitt. du finner bilde av det på siden min langt nede på siden...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar