Lei av julemaset allerede?


Er du lei av julemaset allerede? (Det er jeg også..., men ikke si det til noen)

Bruk en stille stund til å forberede neste avbrekk fra hverdagen. Se på dette lille hotellet i Spania. Du flyr billig med et lavprisselskap til Girona (Barcelona). Girona er nærmest og sikkert billigst nå det gjelder flybilletter. Girona er en ganske stor by med masse tilbud ellers også og dessuten ganske nær Barcelona.

Hotellet har 8 rom og er et gammelt renovert herskapshus. Eieren er halvt vietnamesisk - halvt fransk. Prisene er overkommelige. Eieren legger vekt på å bevare det gamle i huset og bygge videre på det. Hotellet er kjent som hotellet med det rare i!

Ta en titt på web siden deres:Kommentarer

 1. Hei!Takk for hilsen på bloggen.Nydelig lite hotell.
  Lysestakene som ser ut som sandkakeformer er kjøpt på yndlingsbutikken min i Kr.sand den heter DEN BLAA DØR.Hilsen Linda. :))

  SvarSlett
 2. Hej.
  Tack för den fina kommentaren i min blogg.
  Vilket mysigt hotell du visar, ha en trevlig helg.

  Hälsningar Annika

  SvarSlett
 3. Nei lei - men noen ganger kan det bli for mye... men har jo lært at skal julen bli en koselig tid - kan en ikke stresse ivei - da sitter en der helt utkjørt, (og da blir jeg pottesur - å det gidder jeg ikke)...
  Men jammen kunne jeg tenkt meg å reise til et sted - med varme, sol og blomster - sitte på en terasse og nyte et glass vin...


  Ha en koselig kveld...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar