Vårt lille sted i Frankrike!

Her ser dere noen bilder fra huset vårt i Frankrike. Jeg skal vise dere mer men klarer ikke å finne flere bilder i farten. Det har vært en stor jobb å pusse opp huset - det så ut som et rottereir da vi overtok det. Alt måtte gjøres! Nå er det meste gjordt og vi kan konsentrere oss om møbler og ting og tang i stedet for rør og maling. Det har vært en velding morsom prosess og vi angrer ikke en dag. Vi er utenfor turistløypa - neste ved grensen til Spania, i Frankrikes beste vin distrikt Laguedoc-Roussilion. Et fantastisk fint sted med utrolig mange spennende utfluktsmuligheter og ikke minst mange markeder! Vi trenger fremdeles gamle møbler så vi er stadig på utkikk etter noe som passer.

Kommentarer

 1. Vad trevligt att du tittade in hos mig!
  Måste vara fantastiskt härligt att ha ett eget krypinn i Frankrike.....Har alltid drömt om ett stenhus i Provance. Ser fram mot att se mer bilder från ditt hus.
  I år måste jag åka till Folkemuseet.....Jag har ännu inte varit på Julmarknaden, fast jag bott i Oslo i 15 år och nu en halvtimmes resa utanför Oslo i 7 år...........pratar om det varje år men inte gjort slag i saken ännu. Men nu...........!!!!!

  Ha en fin början på den nya veckan!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Wow! Så spennende!! Kjempeherlig å ha sitt eget sted i dette nydelige området... selv om det sikkert krever mye å få det i stand.

  SvarSlett
 3. Så heldige dere er som har et sted i frankrike, nå er det jo bare det som er gøy igjen da....innrede og dekorere. Dere kommer nok til å finne masse fint til å bruke etterhvert!

  SvarSlett
 4. å så genialt, den høna som henger der opp ned er jo toppen *ler godt*

  Aina:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar