Julegave shopping med avsporing!Lørdag var satt at til å handle julegaver. Etter en laaaang og slitsom økt på Strømmen Storsenter syntes jeg at jeg var kommet så langt at jeg innvilget med selv en liten omvei til Lillestrøm. Midt i Lillestrøm ligger det en drøm av en butikk - Zanz - ikke som hos naboen! Det er så mye fint der - men gangske dyrt. Inspirasjonen en får med er jo gratis så jeg undte meg en god halvtime der. Handlet litt småting som var overkommelig i pris, og gikk ut mett og god av inntrykk og ideer.

Noe av det jeg festet meg spesielt ved, var noen fantastiske puter. Utrolig dyre var de jo, men helt unike og flotte. Putene er sydd av en blanding av gammelt og nytt. Etter jul tror jeg at jeg må dukke ned i skuffene i sy rommet mitt og plukke frem gamle duker og bånd.

Ta en titt på disse fantastiske putene!

Kommentarer

 1. Ja, disse putene er flotte! Så enkle og sy også, og man kan jo bruke alle mulige slags rester av stoff, bånd og blonder. Kjekt med inspirasjon!

  SvarSlett
 2. Utrolig flotte puter da... skulle jo ikke være så vanskelig å sy heller da - å da får en jo mange til prisen av en, pluss at en bruker rester av noen en har liggende, kanskje også noen av stoffene har noen gode minner...
  Ha rnoen sånne velurjakker som egner seg til dette...
  ZanZ er jo en utrolig flott butikk da - både live og på nett...

  Ha en koselig søndag...

  (blir litt blogging nå, mens jeg venter på handballkampen)...

  SvarSlett
 3. Hei! Nydelige puter.Har en slik innerpute liggene,så kanskje det blir flere som syr slike etter jul... God søndag. Linda :))

  SvarSlett

Legg inn en kommentar