En deilig søndag i januar

Jeg er vel tilbake fra London og har hatt en deilig og fredelig søndag. Det var gøy å pakke ut det jeg hadde med fra turen. Noe blir gaver og noe blir nok lagt ut for salg i nett butikken min. Jeg må nok vente med å legge ut alt - så kan jeg jo kose meg med at jeg har tingene litt....

Det var ikke så enkelt å komme seg på nett fra hotellet. Det gikk, men det var helt usannsynlig tregt. Derfor var det begresent hva jeg fikk lest av kommentarer etc. Det var utrolig hyggelig at jeg hadde blitt tildelt en "you make my day award"! Det satte jeg pris på! Det er så hyggelig at noen liker det jeg skriver om. Det inspirerer og gir lyst til å skrive mer. Likestå er det veldig morsomt å se at det nå er blitt over 600 besøk på bloggen. Jeg setter pris på hvert eneste besøk og kommentar.

Her er noen av tingene.


Flotte møbelstoffer - som veide ganske mye tilsammen.

To utrolige eggekurver i fil-de-fer. Slike har jeg faktisk aldri kommet over før! Jeg måtte ha med begge to.

Et flott te sett i plett! Det er utrolig mye sølv og plett i England - kjøpte to koselige lysestaker også.
Fredag var jeg altså på tidlig morgen marked i Bermondsey. Der ble det handlet ganske mye. Lørdag var jeg i Portobello Road. Der var prisenen neste det dobbelte av hva de var i Bermondsey. Skal dere til London og har tenkt dere til Portobello Road så vær tidlig ute. Etter kl.11.00 blir det så fullt av folk at det blir nesten ufremkommelig. Fra 08.30 til rundt 11.00 er det bra. Det er en pub i hver ende av antikk strøket så dere kan parkere gubbene der!


Jeg har begynt å glede meg til neste tur - det blir til Frankrike i påsken! DER er det vår og masse lopper ved påsketider!!!!! Da skal vi reise begge to også og vi har det alltid så hyggelig på turene våre. Det er alltid mye hyggeligere å være to som deler opplevelsene. Mannen min har en helt utrolig stedsans og jeg lukter lopper på mils avstand så vi er godt team.

Kommentarer

 1. Takk for hyggelig hilsen inne hos meg:)
  Høres ut som om du har hatt en herlig tur i London, selv om det var jobbing i tillegg. Herlige bilder fra markeder, og flotte ting du hadde med deg hjem! Nydelige møbelstoffer!
  Jeg var på markedet i Portobello Road
  for noen år siden, og der var det mye fint! Nesten for mye, vil jeg si......man må veldig vite hva man er på jakt etter, ellers kan det fort bli litt overveldene. Det ble til at jeg kjøpte en antikk nål til tantebarnet mitt, en ramme, og litt småting:) Morsomt å bare se også:)
  Flotte ting du har i nettbutikken din også:)

  SvarSlett
 2. Jammen har du fått med deg masse flott hjem, de kurvene var jo bare - må ha...
  Kjekt med gubbeparkering...

  Ha en koselig dag...

  SvarSlett
 3. Hørtes ut som om du har hatt en helt fantastisk tur til London.
  Skulle gjerne vært med deg i den lille butikken med det blå serviset.

  SvarSlett
 4. Oj. Nå fikk jammen meg jeg og lyst på en tur. Såå mye fint du har funnet deg. Kos meg med bildene :)

  Ha en finfin kveld :)

  SvarSlett
 5. God kombinasjon stedssans og luktesans ;0)
  Mye fint du finner, spennende møbelstoff og lekkert sølvplett.
  Ha en god helg!

  Klem Aina.

  SvarSlett
 6. Mmmmm,de kurvene skulle man hatt.....skjønner veldig godt at du tok begge !! Ser ut som du har hatt en kjempetur,og heldig er han som får være med deg i påsken,klart det er kos å være to :) Nå må jeg inn i butikken din,så ha en fin helg !

  SvarSlett

Legg inn en kommentar