Min nye spisestue

Endelig helg igjen!

Uken flyr så uendelig fort - dagene bare blåser av gårde!

I går hentet vi en spisestue jeg har kjøpt. Jamen var den nye bilen min stor nok til en hel spise stue gitt. Riktignok var bordbeina da skrudd av, men allikevel - denne bilen skal jeg få mye glede av når loppemarkedene starter!
Guri malla - det blir mye jobb, men jeg kan se resultatet for meg. Formen er fin og alle seks stolene er stødige og fine. Treverket er ikke så fint, men jeg skal male den i alle fulle fall så det spiller ingen rolle. Bordbeina har en fin sving på seg, og ileggsplatene har samme kant som bordet så når de ligger i ser bordet fint og helt ut - men samme fine utskårne kant helt rundt.
Med tanke på hvor fort tiden flyr lurer jeg litt på når jeg skal få tid til all pussingen (det blir MYE pussing) og malingen. Bare jeg får inn fra garasjen og får frem maling og pensel så skal det vel gå - en liten stund hver kveld skal jeg vel få til. Setene er løse så de kan lett trekkes om. Jeg er ikke helt enig med meg selv om den blir hvit, lys grå eller svart. Jeg har nok å gjøre med pussing og grunning så innen det er gjort har jeg nok blitt enig med meg selv. Det pleier å bli klarere når en har sovet på det en stund. Tenk så mye enklere jeg kunne gjort det for meg selv ved å gå og kjøpe en fiks ferdig! Jeg er nå sånn skrudd sammen jeg da, at da hadde jeg ikke hatt den samme gleden over å få nye møbler. Det SKAL være litt jobb, og det SKAL være den gode følelsen av at jeg har gjort en god jobb! Dessuten var den NESTEN gratis også.

Nå er det bare å rulle opp ermene! Det blir ferdig pizza til søndagsmiddag en tid framover.
Kommentarer

 1. Hei Ingrid, og takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Jeg fant fremgangsmåten til bølgeteppet i bloggen til "Slagt en hellig ko..." www.slagtenhelligko.dk/ Du bør scrolle et stykke nedover for å finne foto av et bølgeteppe i sidebar´n. Jeg prøvde meg på en annen fremgangsmåte først, men denne passet meg best. Lykke til!

  SvarSlett
 2. Hei! Kjekt at du besøkte bloggen min! Nå har jeg scrollet gjennom din, og her var det sannelig mye fint jeg hadde sansen for! Gøy med brukte ting fra både England og Frankrike - og kanskje andre land også!
  Jeg kikket innom butikken også, kommer nok tilbake ;)
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Hei, fant deg via Forgjengelige ting sin blogg. Så mye gøy du hadde her! Digget det fugleburet! Snakk om flott! Synd du ikke fikk det med deg. vi går med planer om å anskaffe oss undulat, men buret vårt var ikke i nærheten så flott! (kan ses på min blogg) Ha en fin dag! :D

  SvarSlett
 4. Lykke til med oppussingen - skal bli morro å se resultatet...
  Det er jo bestandig morro å pusse opp ting en har kjøpt - med nye ting kan man jo ikke det... (men noen ganger kunne jeg tenkt meg det også - men da tror jeg gubben hadde ment at det hadde rabla fullstendig for meg)...

  Ha en koselig kveld...

  SvarSlett
 5. Et prosjekt som skal bli spennede å følge videre, for ikke så enkelt å se ut i fra dine bilder egentlig... sikkert helt topp og kjempefint.

  Lyke til så lenge !!!, og Grandiosa er ikke SÅ ille (klask på litt ekstra ost, så blir en da på en måte mett :-))

  SvarSlett
 6. Er innom og kikker en gang iblant. Du er så veldig flink til å skrive, og da jeg leste om den første butikken din så kunne jeg se den for meg! Dere hadde det sikkert veldig morsomt...og mange fine minner fikk du som du kan se tilbake på:)
  Blir morsomt å følge med på prosjektene dine videre!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar