Rapport fra hotellrommet mitt i London

Her kommer en liten rapport fra London. Endelig, etter mye om og men, fikk jeg kontakt med et nettverk som funker sånn nogenlunde akseptabelt hurtig. Det har vært mest møter hittil, med noen raske spurter til steder jeg vet de har ting jeg liker etter møtene og før de stenger. Jeg har et par fine stoff butikker jeg er innom hver gang jeg er her. De har så mange lekre møbelstoffer at jeg går neste i spinn. De er jo ganske dyre her også, men de har RESTEKASSER! Der er det halv pris. Det ble noen meter stoff gitt. Noen ser jeg for meg som puter, noen andre var som sendt fra himmelen for noen stoler jeg har stående, og noen kjøpte jeg bare fordi de var fine. De skal nok bli til noe etterhvert, men i mellomtiden skal jeg bare nyte synet av dem.

Å handle klær er for meg bortkastet tid her. Tiden er knapp og det er mange steder å titte innom. Bokhandelen er et must. Det kunne jo ha dukket opp noen nye interiørbøker! Denne gangen har jeg ikke funnet bøker dessverre, men oppholdet er enda ikke over.


I dag var vi på møte i Luton utenfor London. Jeg rakk innom et hagesenter som lå rett ved der jeg skulle i møte. Jeg leter etter frø for å så Reseda. Det er en sommerblomst med en utrolig deilig duft. Jeg klarer ikke å finne frø noe sted. Klarte det heller ikke her. Mamma hadde alltid Reseda om sommeren - kun fordi de luktet så deilig. Jeg fant altså ikke det, men jeg fant blå erteblomster og mange andre som jeg også kjøpte. Det blir potter i alle vinduer til våren! Hvis noen vet hvor jeg får tak i frø av Reseda så vær så snill å fortelle meg det!!!


Da vi vel var tilbake i London oppdaget jeg at jeg faktisk kunne rekke et lite marked i Islington. Det er oppe onsdag. Det var deilig for meg som er fullstendig avhengig av lopper. Det ble et par koselige lysestaker, det var det hele. Jeg kom inn i en bitte liten butikk som var så full av blått og hvitt porselen at damen som drev den måtte gå ut, da jeg gikk inn! Det var ikke plass til oss begge!


I morgen har jeg møter hele dagen, men fredag morgen skal jeg på marked med lommelykt før jeg skal til Southampton med tog ved 12.00 tiden. Lørdag morgen er det Portobello Road og så fly hjem om ettermiddagen.
Helt på tampen i dag så jeg dette fantastiske fugleburet. Tenk om det hadde vært sammenleggbart......... Det ble bare med drømmen.

Ha det bra så lenge.

Kommentarer

 1. Å kjære deg for en tur du er på......den som kunne sittet i lommen din...!! Det fugleburet var bare FANTASTISK vakkert....sukk....tror ikke jeg hadde klart å dratt på markeder der nede,hadde mistet nattesøvnen,forever :) Er sikker på at du koser deg,så du får utnytte tiden godt,og tenke på oss stakkarene som må bli hjemme.....hihi... :) Klem til deg !

  SvarSlett
 2. Hei
  JEg ville bars stikke innom og fortelle at du har fått en You make my day AWARD fra meg :o)

  Mvh
  Whoopsi Daisy

  SvarSlett
 3. Hei!Høres ut som en travel men spennende tur.Lykke til på markedet.Ha det fint.Hilsen Linda.

  SvarSlett
 4. Såååå heldig du er som er i London, min favorittby fram for noen... ihvertfall når det gjelder shopping. Og stoffer er jo noe jeg alltid pleier å ha med med hjem, sammen med en interiørbok eller to... og noe blått og hvitt porselen. Lykke til og kos deg!

  SvarSlett
 5. Hei!

  For en flott blogg du har!
  Jeg har lett litt rundt på nettet for å finne Reseda. Jeg kan anbefale www.impecta.se. De har flere sorter i tillegg til mye annet spennende.Jeg har handlet her flere ganger og er veldig fornøyd.

  SvarSlett
 6. Sammenleggbart fuglebur hadde vært tingen. Må innrømme at det hadde vært vanskelig å la det flotte fugleburet være igjen i butikken. Ønsker meg et slikt massssse. Drømme,drømme.
  Problemet hadde jo vært å få det med hjem..Hmmm.
  Fint tur du er på med masse fristelser, så du får vel med deg noen skatter hjem alikevel. Kos deg masse.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for at du har tatt meg med på en liten London tur. Spennende.

  God helg til deg.

  SvarSlett
 8. Håper du får tid til å kose deg også da...
  Utrolig flott det fuglehuset da, det skulle jeg jammen fått plass til...

  Ha en koselig kveld...

  SvarSlett
 9. Hei:) Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min!For en flott blogg du har her,ELSKER antikviteter selv:)Lekkert lekkert!!!

  SvarSlett
 10. Heia ;)

  Fin inspirerende blog. Jeg er hatt min første dag i dag faktisk.Artig ;) Og gratulere med nettbutikk. Jeg har en egen butikk også....som selger putene til Lisbeth Bjørndal.Som du så å Zanz.
  Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 11. Hei,

  Så fine ting du har i nettbutikken din! Og takk for marked-tips. Jeg må definitivt huske å stikke innom Portobello Road igjen neste gang jeg er i London.

  Fin blogg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar