Hvitt eller brunt?

Forrige uke kjøpte jeg et slitt og medtatt skap som jeg hadde tenkt skulle bli hvitt etterhvert. Jeg har merket at jeg har blitt litt lei av alt det hvite og følte at skapet skulle få sin renessanse - eller i alle fall sjansen til fremdeles å fremstå med sin opprinnelige kolør litt til - før jeg dyppet malepenselen i det evindelige hvite spannet. Min samboer fant fram stålull og antikkvoks og gikk i gang. Se så fint det ble..... Det blir ikke hvitt - det skal få være som det er nå! Platen som hadde stygge flekker og ringer ble helt perfekt.


Kommentarer

 1. Et vidunderlig skap som absolutt fortjente å beholde sin opprinnelige farge!!

  SvarSlett
 2. Et kjempeflott skap! Er veldig glad du ikke dyppet penselen i hvitmaling, for skapet er nydelig sånn som det er!
  Ha en fortsatt fin mandagskveld!

  SvarSlett
 3. Så nydelig det skapet var...jeg blir vel litt upopulær når jeg sier det,men hadde jeg skulle hatt dether hjemme hadde nok blitt hvitt..sorry,men jeg er virkelig i det hvite hjørnet for tiden....men skapet var jo riktig så flott slik som det er avbildet da=)
  Ønsker deg en fin uke.

  SvarSlett
 4. Hei, så fin blogg du har! Lenker deg jeg, her må jeg inn å titte mere. Jeg er ganske lei av hvitt, hvitt, hvitt. Ofte er det klassiske best, og overlever alle trender. Synes skapet er flott som det er!
  Hilsen Marianne

  SvarSlett
 5. *trekker en lettelsens sukk*...

  for det ble virkelig lekkert, se på det fine mønstereti de dørene da. Hadde blitt helt ødelagt om den ble hvit :-)


  Nei, den var du heldig med gitt.

  SvarSlett
 6. Nydelig glød i materialet som kom godt frem! Så herlig de utstillingsdukkene var! Et scoop å få tak i dem da!

  SvarSlett
 7. Hei!Takk for titt inn hos meg.
  Jeg synes jeg ser deg spise alle typer dessert,ha,ha.Høres spennende ut med lavendel.Kanskje jeg skal prøve den til sommeren når lavendelen blomstrer.
  Møbelet ble kjempelekkert når det ble pusset opp.Du må IKKE fine på å male det hvitt.Ha det fint!
  Hilsen Linda :))

  SvarSlett
 8. Det skapet ble jo flott, tror nok det hadde fått hatt sin opprinnelige farge her også - er litt lei hvitt... det kan faktisk bli for mye hvitt også...

  Ha ei koselig helg...

  SvarSlett
 9. Så lekkert det ble, enig med deg i at alt ikke behøver å være hvitt. Spennnende med kontraster, synes jeg. Det var artig å kikke gjennom bloggen din, på alle dine loppisfunn og kuriositeter. Jeg har kost meg på ferden :-) Ha en fin helg :-)

  SvarSlett
 10. Hei,nå er koppene hentet, de var nyyydelige og jeg er kjempefornøyd. Skapet var også nydelig som det var, ville heller ikke malt det hvitt. Ha en kjempefin helg.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar