Loppemarkeder i Frankrike

Jeg har fått spørsmål om hvor man finner opplysninger om loppemarkeder i Frankrike.

Her er linken til web siden:


http://vide-greniers.org/flea-market-france.php


God tur alle sammen

Kommentarer

 1. Fikk hjelp av Camilla at home til å lage 3 kolonner. Det var litt skummelt men også gøy å få det til. Jeg har bare kopiert Camilla sitt svar til meg. Det står i hermetegn her. Lykke til :) "Du har nok samme "utgave" som meg på bloggen som er minima, så da følger du bare oppskriften som er her: http://tips-for-new-bloggers.blogspot.com/2007/02/three-columns-blogger-template.html
  Jeg laget meg en ekstra blogg som jeg prøvde på først slik at ikke alt skulle forsvinne for meg, så er det viktig å laste ned HTML malen i tilfelle noe skulle gå galt"

  SvarSlett
 2. Hallo!
  Takk for hyggelig hilsen fra deg!
  Nå ble jeg nysgjerig,- ser du har hus iFrankrike! For en drøm... Er det i nærheten av spanskegrensen? Guri... så deilig!
  Vi reiser en uke hvert år til samme tid og sted, til en liten landsby ved Middelhavet, sør for Marseille. Det er et fantastisk
  vitamintilskudd, og godt å vite at den uken ligger der framme.
  Du har også en skjønn brocante-butikk! Ser flere bloggere har det,- lurt...

  God helg til deg og dine, klem :)

  SvarSlett
 3. hei!! Takk for kommentar i min blogg. Så deilig det høres ut å reise til Frankrike!!
  Har kikket i butikken din. Mye fint har du der og mye fint var solgt også. Har så lyst på blå og hvite kopper!! Får følge med så kanskje du får inn igjen??
  Ha en fortsatt fin helg:O)

  SvarSlett
 4. Tack för tipset! Det ska sparas. Hade hoppats på en tur till Frankrike i sommar. De senaste åren har resorna gått till Grekland....men.....Frankrike är min första kärlighet och gör sig mer och mer påmind nu när det gått några år sen sist......
  Klem!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hilsningen inne hos meg !!! Så koselig at sønnen din er her på skolen,håper han trives !! Nå er det jo enda en stund til midnattsolen kommer frem,men likevel.... :) Da er det fint,da !!!! Så spennende med tur til Frankrike igjen,den som kunne sittet i lommen din.....,håper du tar masse bilder av markeder,til oss loppe-frelste.....kos deg,med god mat og godt drikke,og god tur ;)

  SvarSlett
 6. Heisann...
  Er bare innom en snartur for å ønske deg ei riktig GOD PÅSKE...

  SvarSlett
 7. Hei! Takk for en hyggelig kommentar! Det er kjempe gøy å drive butikk og enda mere spennende å få varer! Helt i 100 da jeg får en palle på døren! Frankrike på påskeferie må være perfekt! Jeg er mega lei av snø men her skiner solen i dag:0)! God tur og god påske!

  SvarSlett
 8. Heisan, Takk for kommentar på min blogg. Frankrige er et herlig land, våren der kan være skjønn.
  oppdaga nettopp butikken din, den må jeg gå nærmere i sømmene, masse jeg kunne hatt der, kjekt å ha.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar