Påskeferien er i anmars!

Ja - det er vel ikke så vanskelig å tenke seg hvor jeg skal i påsken? Jada - til Frankrike selvfølgelig! Jeg gleder meg utrolig mye til det. Denne gangen skal begge mine voksne sønner og en svigerdatter være med oss. Den ene av sønnene mine og svigerdatteren min har ikke enda vært i vårt hus der, men nå skal vi alle på tur.

Det blir turer rundt om i distriktet - som forøvrig har utrolig mye spennende å by på - en god anledning til å ta alle favoritt turene våre enda en gang! Det er nok ikke bade temperatur enda - men en tur på stranda kan man jo allikevel ta hvis været er godt nok og solen skinner...
Masse fine hus er det overalt - dette er et lite gårdshotell rett utenfor "vår" landsby!


LOPPEMARKEDER........Jeg har allerede vært inne på nettet og funnet ut hvor det er markeder i området i perioden og oppdaget at jeg i alle fall klarer å få med meg fire.

Dette er forresten til salgs.... (til et svimlende beløp)

Et måltid sjømat i Coullioure hører med. For den som fremdeles har lyst på snø så finnes det også - på Canigou!

Kanskje, men bare kanskje blir det også en mulighet til å få lagt inn telefon så vi også kan få lagt in bredbånd? Det hadde vært supert.

Kommentarer

 1. Å så deilig det hørtes ut. Og for ikke å snakke om spennende. Fikk nesten abstinens jeg når du begynte å skrive om loppemarkedene du skal besøke. Håper du finner fine ting som du kan avertere i butikken din da.

  Her blir det nok påske på fjellet. Mer ski og vinter vet du, galskap i grunn når en venter på våren.
  Men sørover, det blir i sommer det, når konfirmasjon er ferdig og vi har litt lengre fri.

  God helg til deg, og kos deg skikkelig.

  SvarSlett
 2. Tenker du gleder deg til påsken, ser ut til å være skjønt der nede. Har ikke vært der på maaaange år, nå når vi har hytte her så bruker vi fritiden vår der. Misunner seg loppemarkedene du skal på, blir spennende å se hva du tar med hjem. Ha en kjempefin helg. Kos deg.

  SvarSlett
 3. Hei!Herlige bilder fra Frankrike.
  Hvor finner en oversikt over markeder?God helg!Linda:))

  SvarSlett

Legg inn en kommentar