Kunst eller klineri?

Som alt annet i mitt hjem er også bildene på veggene fra et utall loppemarkeder og diverse andre markeder. Jeg tok noen bilder av de maleriene jeg har på veggene nå og fant ut at jeg hadde ganske mange med vann og hav. En kunsthandler ville kanskje ikke verdsatt dem særlig høyt, men for meg er de verdifulle. Her er noen av dem Et hyggelig sørlandsmotiv i en tung gammel ramme En myr eller grundt fjellvann Opprørt hav En sandklitte - Danmark kanskje?Et lite bilde jeg en gang kjøpte på gaten i Polen
Gud og skapelsen - dette syntes jeg er flott - spesielt syntes jeg dyrene til høyre på bildet er flotte! Hester i vinterstorm
Gammelt skutebildeDette er et stort maleri - ca 125 cm langtEn gammel fisker
Dette kjøpte jeg på loppemarked i dag - uten ramme enda - men det får komme sidenVår og snøsmelting Et hav som gir soverommet mitt ro Nok et stort maleri som også trenger ramme. Dette er også over 1 meter høytDette er nok fra Nord Norge

Kommentarer

 1. Så många vackra tavlor du har - härligt med havstemat!

  Kram Maud

  SvarSlett
 2. Ja her er jeg ny men for en herlig setting her inne da;)
  Mens du var inne hos meg la jeg ut et nytt innlegg...
  Tar en titt igjen jeg, ser vi har samme bruktinteresse;)

  Nå fyker jeg til fotballcup med gutta.

  SvarSlett
 3. Hei hei - hos deg har jeg ikke vært før - men her likte jeg meg og kommer gjerne igjen!

  Falt pladask for bikini-damen! Nydelig maleri! Jeg er glad i kunst selv - har lite på veggene - da det er bilder av ungene som opptar den plassen, men jeg liker å male selv - og eller å fotografere!

  Jeg er ikke flink å gå på loppemarked - men jeg syns det er morro med arvegods og gamle møbler og ting!

  Ha en strålende søndag!

  Smil fra KKann

  SvarSlett
 4. Masse fine malerier! Det er ikkje alltid at det som har mest verdi i kroner og øre som er mest verdifullt for oss. Det som betyr noko er at me likar det sjølv ikkje sant?

  Fantastisk fine korger du har også. Eg har ei lik den siste, me brukte henne til potetbøtte før i tida. No er ho pynt i hagen.

  God søndag :)

  SvarSlett
 5. Wow. Herlig interesse da:-)) Her går det mye i antikviteter, og hus/gårder og pløye igjennom titt og ofte. Koser meg i gamle hus..
  Akkurat nå er min mann m.sønn for å hente enda(!)ett gammelt bord. Denne gangen fra et stabbur.
  Har huset fullt av gamle ting og tang+møbler. Mye er ute i hagen, men det meste kan jeg ikke ta med ut og la stå der.

  Flott blogg;-)))

  Hilsen Kathrine

  SvarSlett
 6. Vakre bilder har du.
  Verdien er av ingen interesse hvis ikke bildet gir noe til ditt hjerte, synes nå jeg.

  Ta en titt inn hos meg, så kan du drømme deg bort i 2 min .-))

  SvarSlett
 7. Her var mange fine malerier, har et skutebilde som jeg fant på finn for noen år siden, men jeg kunne godt tenkt meg mange flere, du har mange fine.

  Tidsskriftsamlerene er fra Riviera Maison, men jeg har malt noen fra Ikea også, og malt på No1, No2 osv ble greit det...

  SvarSlett
 8. Her var det ikke mye klinerier nei ;) Mange fine malerier er du heldig å ha i ditt eie! Og hvilke skatter og loppefunn du viser i bloggen din her...! Skapet under her ser jo bare så flott ut :) Ønsker deg en fin kveld videre! Synnøve

  SvarSlett
 9. KUNST!!!Jeg elsker skutebilder...Det er ufattelig vanskelig å male hav. Bøyer meg i støvet for alle skutemalere der ute. (det bor en fantastisk en på Bryne i Rogaland....Ivan storm Juliussen.)

  SvarSlett
 10. Hei!
  Ser du ønsker å legge deg til på nib: klart du kan og hjertelig velkommen!! Vi har nå registert deg, det er ikke alle nye blogger som registreres med det første, og noen ganger tar det laaang tid før publisert innlegg dukker opp i rollen. Det kommer av at programmet vi bruker fortsatt er under utvikling, slik at det ikke har stabiliert seg helt enda. Så vet du det:):)

  kjempefine bilder, det med fiskemannen har svigers på hytta, veldig koselig!

  SvarSlett
 11. Hei, hei.

  Ja ikke vet jeg... Kjøpte først spraylakk på Biltema til kr. 45,- Da jeg syntes denne ikke var noe spes. dro jeg på Europris og kjøpte der. Mulig at det finnes produkter som er av bedre kvalitet enn disse to merkene ja :-)
  Uansett, så skulle en jo tro at gullrammene som var pusset og grunnet skulle bli bra, men det ble bare tull med den også :-(

  Bruker nå utendørs oljebasert vindusmaling (man tager det man haver..) til kurvstolen og det begynner å bli bra! Skal bare gå over med et lite strøk til.

  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 12. Heisann...
  Utrolig mange flotte malerier her hos deg, har sansen for de med hav... ingenting er så fasinerende som opprørt hav...

  Ha en koselig kveld og helg...

  SvarSlett
 13. Hei! Er så glad: nå har vi fått deg inn på rollen på nib! HURRA!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar