Solen er fremme igjen!

Solen har kommet frem igjen her. En liten tur i skogen ble det tid til i ettermiddag. Blåbærlyngen er utrolig fin nå. Lyngen er så fin til fyll i buketter. Jeg skulle allikevel bytte vann på rosene mine og puttet inn noen grener lyng. Friskt og grønt og frodig! Tidligere på våren er lyngen uten de lyse grønne bladene - men da er den super sammen med tulipaner. Tulipanene har en tendens til å henge med hodet etter en stund og da holder lyngen dem oppe. Lyngen er gratis og du trenger ikke så mange blomster for å få en stor bukett.


Litt rydding ble det også - og jeg kom over en stol jeg helt hadde glemt jeg hadde kjøpt. Den er sammenleggbar - den har nesten litt maritimt preg syntes jeg. Jeg har så mange stoler nå at denne tror jeg at jeg skal legge ut i nett butikken. Litt olje trenger den, men da blir den fin!

Kommentarer

 1. Så lurt med blåbærlyng i rosebuketten! Dekorativt.
  Flott stol du har kjøpt.

  SvarSlett
 2. God ide med lyngen. Nydelig bukett.
  Fin stol.
  Ønsker deg en fin søndag og en fin uke.
  Hilsen Marit.

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott å bruke naturen deler av naturen på denne måten. Buketter med blomster kommer ennå mer til sin rett synes jeg, og en føler som en tar en del av naturen med seg inn. Setter sitt eget preg på blomster en får eller køper i butikken.

  Til sønens konfirmasjon fikk vi hele 3 store buketter som var helt like :-) Hvite karla + blå blomster. Har en misstanke om at blomsterbutikken her hadde langet noen titalls eller førtitalls buketter klare til konfirmasjonshelgen..., kjedelig at alt skal være likt i grunn. Men slik og enklest er det vel på den måten.

  En annerledes 17. mai feiring hadde nok jeg også valgt om en ikke hadde hatt barn. Men greit nok. Hatt en fin fin dag, med tur i dag da.

  Fin start på uka til deg.

  SvarSlett
 4. Så vakkert det var med blåbærlyngen sammen med rosene dine. Og hvilken smart ide å bruke lyngen til tulipaner også. Stolen er bare kjempefin, og heldig er den som får kjøpe stolen.

  Takk for dine koselige kommentarer i bloggen min i den siste tiden. Du skal vite at det gleder og varmer. OG så ønsker jeg å kondolere med din mor, man er vel aldring forberedt og klar for å miste de man er glad i, uansett alder.

  SvarSlett
 5. Hejsan! Vad roligt att du hittade till min blogg och tack för rara ord...Fin ros bukett du har på bordet...vitt är alltid fint tycker jag även i blomster :-)Jisses vad underbara stolar du hade med i förra inlägget...så vackra med sirligt ryggstöd...ljuvliga...gillar också din webb butik...så mycket fint du har....nu måste jag kolla där lite till :-) Ha en härlig vecka...Kram Paula

  SvarSlett
 6. Dette var jo virkelig smart! Lyngen er jo så fin i seg selv, og det og mixe lyng og roser gjør buketten veldig spesiell og fin. Vi glemmer av og til at naturen har mye gratis og flott å by på. En mix av det kjøpte og det som er gratis byr på mange flotte kreasjoner. Takk for at du deler de med oss. Ha en fin uke.

  SvarSlett
 7. hei :) takk for hyggelig hilsen hos meg. Nydelig rosebukett, og så smart å bruke blåbørlyng innimellom. Veldig greit med alt som er gratis ;)
  Ha ei flott uke
  Klems Miriam

  SvarSlett
 8. Nydfelig bukett og fin stol. Mange andre fine bilder her inne hos deg også. Nå har jeg tittet litt rundt om i bloggen din. Trist å lese om din mor. Håper det går bra med deg nå. :0) Jeg har svart deg på spørsmålet ditt på bloggen min. :0)

  SvarSlett
 9. Herlig stol da! Så for meg at dere var i Frankrike på denne tiden jeg da! Men dere ville kanskje ha med dere nasjonaldagen i gamlelandet ;-) Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 10. Ja ikkj sant det er flott å bruka lyng sammen med avskårne blomster. Flott stol. Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 11. Så flotte blomster, god idé med lyngen som "fyll" :) Ser lenger nede her også, så mange herlige sitteplasser du har rundt omkring! Likte godt teppet fra Indiska også, det gjorde seg godt i stolen :)

  Så må jeg få kondolere med din mamma, det er vel ikke lett uansett alder tror jeg, tungt er det nok uansett når ens mor går bort...

  Ønsker deg en fin kveld videre :) Synnøve

  SvarSlett
 12. Er innom for å ønske deg en flott fredag og ei nydelig helg. Klem fra Elin:O)

  SvarSlett
 13. Heisann...
  Så nydelig den rosebuketten din ble med lyng - kjempesmart... og dekorativt...
  Og stolen - superfin, heldig de som slår kloa i den...

  Ha en koselig dag og helg...

  SvarSlett
 14. Nydeleg bukett!
  Skal seie du har sitteplassar, og mange under tak.

  Dei blå klokkeblommane hos meg heiter klokkeblåstjerne (Hyacinthoides non-scripta).
  Dei er nydeleg, men spreier seg som ugras. Det beste er om dei kan stå litt i utkanten av hagen ein stad dei berre kan "ta seg ut". Så er dei giftige, men det er det jo svært mange planter som er.

  God helg :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar