Lite nytt å rapportere

Lite nytt å rapportere fra fronten i disse dager. Min sommer er jobbing og atter jobbing - fra tidlig morgen til sene kvelden. Mitt levebrød er cruiseskipene som seiler i Norge om sommeren og de er her for fullt nå. Det blir liten tid til annet.
En liten glede i hverdagen fikk jeg med meg på lørdag da jeg faktisk var en tur på Vestkanttorget og forrige lørdag fikk jeg meg en rask tur på et loppemarked.

Her er faktisk noe av det jeg fikk med meg - syntes sink er flott både ute og inne jeg - og det er ikke så ofte en kommer over gamle bøtter og baljer lenger!


En kjapp tur hos Kid interiør ble det også. Er ikke disse blondedukene fine. De kostet hele kr 10.90 - de er av plast så de kan ligge ute! Syntes de var fine jeg.
Ha en fortsatt god sommer!

Kommentarer

 1. Den sinkbaljen din er kjempefin! Jeg ønsker meg en slik en selv, og så noen fine på ferien vår i Danmark nå nylig. Riktignok så ver ike de baljene jeg så gamle, men sjarm hadde de så absolutt. Men med full bil var det dessverre ikke plas til en slik herlighet.

  Nydelig gård dere har i Valdres da... helt urolig flott er hovebyggningen, og hagen/naturen rundt. Det må være et deilig sted å være, selv uten bad og kjøkken... eller velpleiet rosehage.

  SvarSlett
 2. Så flotte ting du har fått deg! Jeg er veldig svak for sink og kunne gjerne tenkt meg disse tingene. Likte spesielt vaskebrettet!

  SvarSlett
 3. Er innom for å ønske deg en fin lørdag og ei flott helg. Masse klemmer fra Elin:O)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar