En lekker butikk!

På lørdag var jeg en tur i Skovveien i Oslo. Jeg hadde lenge sett butikken på hjørnet fra bilen og tenkt at jeg en gang skulle stoppe og ta en titt. Jeg syntes den så så spennende ut. Det var den til de grader. Passiflora heter butikken og ligger på hjørnet ved Skovveien i et av de mange fine gamle husene. Lørdag passet det seg slik a det var en ledig parkeringsplass rett vis a vis butikken så da vrengte jeg bilen over og stoppet.

Butikken var akkurat så fin som jeg hadde trodd. De hadde de lekreste planter - store gamle vinranker, oliventrær og alle de flotte plantene som passer inn i interirørene vi liker! Ta en titt på bildene. Inne i butikken hadde de flotte gamle ting i tillegg, fine gamle jernstakitter, gamle lykter. En del nye interiørartikler fantes også. Alt i butikken var i skikkelig "Shabby Chic" stil. Er dere i nærheten er butikken vel verdt et besøk.


Kommentarer

 1. mmm-mm her var det mye eye-candy!!! Og jeg som nettopp har kjøpt hus som skal innredes... fristelser fristelser... :)

  Ha en toppers dag :)

  SvarSlett
 2. DER skulle en ha vært med massevis av kroner du...., menom en hadde blitt lykkkeligere, neppe, men utrolig morsomt en stakkert stund da. Nå skal jeg snoke i butikken DIN :-)

  SvarSlett
 3. Der skulle vi ha vøri....
  Whoopsi Daisy

  SvarSlett
 4. Gorgeous shop! It's a pity its so far from here!
  Happy week end!
  Vale

  SvarSlett
 5. Å ja, den har jeg gått forbi et par ganger, men ikke hatt tid til å gå inn... Så det har blitt med lengselsfulle blikk i forbifarten, sukk :) Mistenkte at det var mye jeg kunne tenkt meg der ja, og det ser jeg på bildene dine! Jaja, det får bli en tur innom neste gang jeg er i området og lommeboka er tykk og god... ;) Ha en god helg! Synnøve

  SvarSlett
 6. Du her inne var vi i sist uke, vi var på tur til Oslo
  og som vanlig havner jeg alltid opp i skovvegen.
  Denne butikken hadde jeg ikke sett før, men det gjorde vi nå, virkelig herlig butikk.

  SvarSlett
 7. ja, der har jeg også vært og det er veldig, veldig fint. Hanne

  SvarSlett
 8. Hello,
  I like your blog.
  Its a pitty that I don't understand your language but the pictures are so nice. I also love the color blue, enameld ware, brocante and France....
  I put you my favorit blogs if you don't mind?
  Regards From Holland.

  SvarSlett
 9. Åh vilken fantastisk butik du har besökt!! Dit ska jag åka om jag kommer till Oslo någon dag :)

  Kul att du ville länka till mig! Din sida är jättefin - jag ska kolla runt lite. Även på din hemsida, verkar spännande :)

  Kram Jenny

  SvarSlett

Legg inn en kommentar