Litt kreativitet på en torsdag

(see English text at the bottom of the page)

Dette er en av to stoler jeg kjøpte på kremmermarkedet i Begnadalen. De er nå blitt grunnet og som dere ser er de på god vei til å bli hvite - ja, begge to faktisk. Det hjalp ikke at selgeren reklamerte med at de var av bjerk. Brun/grønne var de lell!Jeg er inne i en periode hvor jeg er innstilt på å bruke det jeg har og planlegger å trekke setene med en gardin jeg kjøpte som feilvare. Hva skulle jeg nå med EN gardinhøyde den gangen jeg kjøpte den? Det var nok allerede da bestemt at den skulle bli stolrekk tenker jeg.....

Den er grov nok og sterk nok til å tåle litt slitasje.

For dere som ikke vet hva lykke er .....Det er blått og hvitt porselen! Dette er også fra Begnadalen! De var visst i oppvaskmaskinen da siste innlegg ble skrevet.


On a Thursday afternoon

This chair is one of a couple that I bought last week end in Valdres.

I am in a period when I want to do everything with what I have already. I have painted the chairs with the first coat of white and I am planning to recover the seats with a piece of curtain fabric that I bought at a reduced price some time ago. I don’t know what I had in mind when I bought it – it was only one length so maybe I already then had in mind to use it for something else than curtains. It is rough enough to withstand being used as furniture upholstery.

And for those of you who do not know the real meaning of happiness….. That is blue and white china – see the last picture. These plates were also found at the flee market in Valdres last week-end. They were in the dish washing machine when I wrote the last article.

Kommentarer

 1. De stolene blir dritlekre !!Om jeg får bruke det ordet hehe!
  Gleder meg til å se resultatet :))

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 2. Hejsan här kommer en hälsning från Sverige, hittade dig hos en norsk bloggare. Härlig blogg du har, stolen kommr att bli så fin och du tycker om samma porslin som jag ser jag, ha det gott i kväll, kram från VIOLA

  SvarSlett
 3. Oj, de to stolene blir jo helt annerledes når du trør til med "total makeover". Trekket med blomster var rålekkert (gardiner kan brukes til så mangt), så jeg gleder meg til å se de helt ferdig.

  Jeg er så svak for blått og hvitt porselen. Disse var helt nydelige. Skulle gjerne beundret hver og en av dem.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 4. The chair is beautifully !

  Liebe Grüße
  Manuela
  aus
  Bayern

  SvarSlett
 5. du verden så fint det ser ut der i Valdres! Og du finner jo så mange skatter!!!
  Du tør med stolene ja, men vet ikke helt med sofa nei! Kanskje best å kjøpe ny!!
  men det får bli til neste år!!

  SvarSlett
 6. Flotte stoler, og utrolig bra at du bruker det du har av materiale :)
  Jeg er ikke flink nok til det... Tenker at nå skal jeg f.eks bruke det strikketøyet jeg har. Men så MÅ jeg bare ha noen nøster av ditt og datt...

  *Siv*

  SvarSlett
 7. Sååå utrolig mass fint blått orselen!! Kjøpt på samme sted?? *sikle* Nå er det snart loppis her og går på med liv og lyst og kommer såååå skuffet hjem etter evig køer av øst europeere!! Kjedelig syns jeg, men sånn er det:o) Strålende helg til deg!

  SvarSlett
 8. Ja, de stolene nermest skreik etter malig samme hvor mye bjørk det var i de!!!

  Flotte, og de blå tallerkenene, herlig ja. Bler mere og mere glad i blått selv; er det alderen mon tro...?

  Hihi, god helg!

  SvarSlett
 9. Happiness is blue and white china -- I totally agree!! I am hoping that you will post a picture of the chair when you are done. I'm sure it will be beautiful!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar