Se på de beina da dere!

Ja - jeg mener det - har ikke beina den rette formen så er det ikke noe å bry seg med! Nå er det hverken hester eller mannfolk jeg tenker på, men BORD!

Huff - at man skal være så uheldig å komme over enda et bord med bein i Miss World klasse sånn like under jul da!

Ja, ja - det kom i hus, men ikke lenger enn til stuegulvet i første omgang. Tror kanskje samboeren min misforsto meg litt og satte igang med sparkling og pussing. For en gangs skyld kommenterte jeg ingen ting...... Det ser altså ut til at bordene blir både pusset og malt før jul. Det hadde jeg ikke drømt om.

Jeg skal bruke dagen til å pakke sammen ting jeg skal ha med til boden min på Norsk Folkemuseum i helgen. Håper på flott vær - ikke for kaldt og i alle fall ikke nedbør. Jeg krysser fingrene og håper værgudene er med oss. Ja - en aldri så lite dryss av lett snø kan vi gjerne ta i mot. Så - hører dere meg alle engler? Dere kan gjerne riste putene deres i morgen!

Velkommen til julemarked på Norsk Folkemuseum i helgen !

Kommentarer

 1. Flotte bein,skal være HELT enig med deg der ja;) Koselig å pusse opp slike gamle skatter!Kos deg på julemarked i helgen!klæm

  SvarSlett
 2. Nydelige bord... Og flotte bein ;)

  -Kari-

  SvarSlett
 3. Fine bein, ja. Likte særlig de på det nederste bildet, jeg da. Når du får pusset litt på DE, ja... Da kan man bare tenke seg åssen det blir !
  Huff a meg...
  Lykke til på museum i helga !

  SvarSlett
 4. Vilket vackert bord med så underbara ben, ska bli roligt att se det klart, ha en bra helg, klem VIOLA

  SvarSlett
 5. Hyggelig med julemarked på folkemuseet, jeg skulle gjerne ha vært der, men det er julemarked i Gamlebyen i Fredrikstad og der stiller veninnen min Mia ut gjenbruk av gamle seil.
  Håper markedet blir velykket for deg ....lykke til.
  Du må ha en fin adventshelg.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 6. wow, hvor finne rman slike skatter da??

  Det blir så bra når det blir malt...rødt hahaha

  Ha ei fin helg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar