Litt nytt til nettbutikken

I går var jeg og hentet en gammel kommode jeg har kjøpt. Jeg likte den så godt med den duse blå-grønne fargen. Dessverre har jeg ikke plass til den selv så det ender vel med at jeg legger den ut for salg i nettbutikken. Selv har jeg et par kommoder som jeg har arvet så det blir nok til at jeg beholder dem og selger denne.
Det hender ofte at jeg "låner" varene litt bare for å kjenne litt på dem og se litt på dem i mitt eget hjem før jeg selger dem. Jeg er blitt flinkere til å gi slipp på ting nå, man kan jo bare ikke fylle på med ting hele tiden heller. Noen ganger sier jeg til meg selv at : Husk nå at den er for salg da! Som regel klarer jeg å gjennomføre det, men låner dem altså en stakket stund - til en ny ting dukker opp.....

Denne skal nok få beholde sin blågrønne maling. Det er sikkert mange der ute som syntes den burde bli hvit - som så mange andre ting, men det skal den altså ikke. Jeg liker det litt slitte og "shabby" uttrykket. Eller hva syntes dere?


Yesterday I went to collect a piece of furniture I bought for the web shop. I liked the pale greenish-bluish-greyish colour. I would have liked to keep it for myself but there is really no room for another piece here! I will most probably sell it again. I have a couple of similar bureaus that I have inherited from my parents and grandparents. I will of course keep those and sell this one.
I sometimes “borrow” the things I buy – for a little while at least. I like to touch and feel the piece in my own home – then eventually I can go on and sell them. This one is going to keep the subtle colour. I know that a lot of you would have painted it white, but I like the fact that it shows that it is old and worn. So the shabby impression will remain.

Kommentarer

 1. Nå er jeg så spent på nye tig du har lagt ut at jeg bare må styrte inn!! skrive til deg får jeg gjøre en annen gang :-)) men klem skal du få.

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som kan prøve tingene først ;)
  Du kan jo forandre hele tiden du :))
  Nyydelig kommode...

  Klem,kari

  SvarSlett
 3. Du jag är likadan själv, allt jag köper till butiken och som jag tycker om testar jag först hemma hos mig. Om jag inte kan skiljas från varan så har jag lovat mig själv att jag då måste sälja något utav mitt eget, inte lätt många gånger, ha en bra onsdag, klem

  SvarSlett
 4. Åh... igjen ! Der er jo fargen min jo ! Den hadde je nok ældri i væla malt, nei.
  Har en par tre sånne fra før je, ellers kunne han fint ha fått bodd hos meg !

  SvarSlett
 5. du og du...så snill du er og for noen flotte ord du la igjen hos meg,jeg ble helt rørt jeg...er koslig å vite at man har vært savnet.

  Den kommoden var lekker..min svigermor har en som er akkurat lik,men den er brun...da foretrekker jeg heller den blå/grønn fargen...

  SvarSlett
 6. Åhh. den kommoden var fin. For alle del !!!! IKKE mal den hvit. Den er perfekt som den er. Hvis den havner til salgs i butikken di, må jeg få beskjed. Den er akkurat hva jeg har på ønskelista. Selv om jeg pr. dags dato ikke har noe lyseblått hos meg, skulle jeg nok ha funnet plass til den. ha en fin dag

  SvarSlett
 7. Så fine kommode:)) Det her må være noe får bloggen tante julie.

  SvarSlett
 8. Kjempeflott kommode! Synes også den bør få være som den er! Dus grønn-grå er jo kjempefint!
  Liker bloggen din kjempegodt, og nå skal jeg ta turen innom nettbutikken din! Linker deg hvis ok?
  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 9. skjønn komode....
  men du ,- får visst sende deg litt marsipan eg da!!

  stor klem, magny'**

  SvarSlett
 10. Jeg er veldig knyttet til tingene mine, nesten til det latterlige. Og har flere ganger fundert på hvordan det ville blitt om jeg noen gang hadde åpnet butikk. Tror jeg hadde endt opp med alt selv *ler* Men når jeg åpnet smykkeshoppen min gikk det faktisk overrasken bra å skulle skille seg ad med de smykkene som blir solgt. Så man venner seg vel til det :)

  SvarSlett
 11. Kjempe koselig kommode. Du gjør lurt i å ikke male den:-)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 12. He,he. Nå ser jeg at jeg har skervet om litt samme tema som deg. Kunne tro jeg hadde vært her inne og blitt inspirert. Men det hadde jeg ikke. Merkelig hvordan det tilfeldigvis kan blir slik.

  Kundene våre må bare tenke; at en kommeode eller annet fint har det mye bedre inne i en stue enn i en garsje eller kjeller ;)

  Og for all del. Du må ikke male kommoden. Den er helt perfekt. Nå er den unik, med ekte patina og slitasje. Kjempefin å kombinere med hvitt.

  Håper du kommer over en ny terrin. Mulighetene for det, når det gjelder deg er jo til stede da.

  Ha en superfin helg
  Klem

  SvarSlett
 13. Hei!Ja den bør apsolutt beholde patinaen slik den er.Flott var den.
  God helg!Hilsen Linda :))

  SvarSlett
 14. Hei og god kveld.

  Så mange fine ting du finner til butikken din! Er enig med deg i at alt ikke nødvendigvis skal males hvitt ;-)
  Ønsker deg en fin helg videre!

  Hilsen janne - kathrine

  SvarSlett

Legg inn en kommentar