Mer påfyll til nett-butikken!

Nok en gang har jeg vært å hentet noen ting til nettbutikken - og nok en gang kom jeg hjem med en grønn ting. Jeg har aldri vært så veldig glad i grønne ting, men når de er slik slitte og matte syntes jeg fargen er fantastisk fin. I morgen skal den skures godt, og settes inn med nøytral antikkvoks for å få litt liv i den.


Jeg er jo egentlig en blå person - men disse duse grønne fargetonene er pene også sammen med blått - og spesielt i kombinasjon med hvitt.

I tillegg fikk jeg med en gammel sinkbøtte. Sinkbøtter er utrolig fine å plante sommerblomster i - eller som potteskjulere inne. Jeg ser for meg en oppstammet rose eller et oliventre på terassen i denne.

Gamle beslag og håndtak er fint. De skal være litt slitt syntes jeg.

Ja - så var det meg og dilla på fine bein da. Denne krakken fikk jeg også med, men den må det nok gjøres noe med. Hvit, og trukket med naturfarget lin kanskje?Har aldri likt broderte setetrekk noe særlig - så det skal av! Kanskje det kan brukes til noe annet? Nå ser krakken nesten litt snusebrun ut syntes jeg. Huff - jeg orker ikke selge noe jeg ikke liker, så her skal det males. Da blir den fin. Jeg skal vise dere et bilde av den når jobben er gjort!

Vi hadde også med to flotte bord hjem, men dessverre - de står i garasjen nå og venter på sterke armer til å bære dem inn.

Once again I have been out to collect more items for my web shop. Once again I came home with a green piece of furniture. I usually don’t fancy green, I am more like a blue person, but this greyish-green colour I do like. Boxes like this have been used for tools or other things and have been roughly handled. I will leave it as it is but tomorrow I will give it a good cleaning and perhaps some neutral antique waxing. I think it looks nice in combination with white – and it also goes well with blue things so I don’t think it will be difficult to find use for it. I like the old handles and lock as well.
I got the old bucket with the box and I can just picture it with a rose or a small olive tree on the terrace in spring.
To wonderful old tables are no waiting in the garage as I need help to get them in. The chair I do not particularly like – as it is now! However with some white oil paint and perhaps natural linen on the seat it will look nice. At least the legs are nice and curvy! I will show you a picture when the job is done!

Kommentarer

 1. Jeg elseker den grønnfargen. Syns den er så romantisk.
  Har prøvd å male en gammel kommode i den fargen. Den var kjempe populær på 1920-30 tallet. Men nå finnes den ikke i fargekartene. Jeg klarte ikke å komme fram til riktig farge. Selv om jeg hadde med en skammel til avfotografering hos malerbutikken og prøvd å blanne selv. Jeg skal male et strøk til på kommoden. Gir meg ikke vet du.
  Fortsatt god helg.
  Klem

  SvarSlett
 2. Just stopping by to say hi!

  SvarSlett
 3. Hei Brocante- Takk for hyggelig hilsen hos meg. Du har alltid så mye fint å vise frem på sidene dine. Jeg har kjøpt 3 stk emalje bokser av deg for en stund tilbake som jeg er kjempeglad i (hvite med fransk tekst...)de står så fint på kjøkkenet. Jeg var også innom deg på julemessen på Folkemuseet før jul....Du er gjennomført,dyktig og veldig søt. Har du noen gjenbruksplaner med broderiet fra krakken?
  Ha en fin kveld...
  Klem Hanna

  SvarSlett
 4. Heia!
  Den var jo fin!
  Kjekt å gjøre seg noen kupp!!
  Ha ei fin helg videre!!

  SvarSlett
 5. Måtte se på det forrige innlegget du har lagt ut, i tillegg til dette nyeste. Den kommoden i lys grønt var virkelig nydelig. Den fargen har noe vakkert med seg. Jeg vet at morfaren min brukte den på mye på 60-tallet. En dus, fin grønnfarge. Synd du ikke har plass for kommoden..

  Likte også veldig godt den gamle kista du viser, er jo nesten samme grønnfargen på den. Måtte smile litt for meg selv da jeg så krakken. Jeg har nettopp arvet to krakker som jeg skal male og trekke om. Beina ligner veldig på din, sånne fine buer på dem. :)
  De kommer nok i bloggen min etterhvert. :)

  SvarSlett
 6. Waw! Lovely items you bought!!! I love the old trunk and the bucket too!I agree with you...the chair will be wonderful with white paint and linen!!! i can't wait to see your work!
  hugs,
  Vale

  SvarSlett
 7. Visst är den gröna färgen härlig och ser så fin ut mot dina vackra trasmattor, och vilket broderi sen, precis sådana rosor som jag bara älskar, ha en skön söndag, klem

  SvarSlett
 8. Så flott kiste! Liker også den grønne duse fargen! -Enig med deg ang krakken: ikke så flott med brodert topp! Den villle nok gjort seg i hvitt og lin!
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 9. Lekker kiste, likte fargen også!
  Ha en fin søndag..
  klem

  SvarSlett
 10. Aha, now I understand what your job is and I suppose you'll be shopping for your own shop as well right now?
  Have fun and thanks for showing!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar