Mer rokokko for oppussing!

I dag har jeg lagt ut den rutete stolen min for salg på Finn og i nett butikken og har hatt mange tilbakemeldinger allerede. Dette var gøy! Inspirert av de positive tilbakemeldingene har jeg vært og hentet flere rokokko stoler - og bord - som jeg har kjøpt. Fikk tak i to slike stoler og flere fine salong bord.
Jeg har shoppet mer også jeg - en ny stiftemaskin! Redskap må man ha! Har alltid likt å gå i "mannfolk butikker" for å se på forskjellig redskap. Det er noe som samboeren min slett ikke har noe imot å være med på.

I dag har jeg handlet på nettet derimot. Trumf-poengene min var plutselig blitt nok til at jeg kunne ta ut denne! Skal bli spennende å se om denne er bedre enn den manuelle jeg har hatt til nå. Liker at den kan bruke spiker - de syntes ikke så mye som de lange stiftene.


Ellers går det i rokokko her for tiden! En krakk til har vi fått ferdig med nytt trekk i samme stil som stolen. Den står nå bare å venter på at en kunde skal hente den i morgen!Flere salongbord er snart ferdige også. Fremdeles står disse til tørk, men i morgen kan de nok flyttes på.
Disse skal jeg også legge ut for salg. Før jul hadde jeg flere slike og de ble borte med en gang. Dette bordet hadde utrolig flotte bein! Fortjenesten skal gå til noe koselig og gammelt til huset i Frankrike. Vi skal på påskeferie og det er midt i loppemarked sesongen i Frankrike.

Til slutt må jeg vise fram to stoler vi kjøpte på impuls da vi skulle hente et bord. Egentlig er vel trekket gyselig stygt, men litt morsomt også. Hva kaller man denne stilen da? Bohem kanskje? Ja, ja - foreløpig skal de få være i fred. Kanskje de blir litt fine mot hvite vegger og rolig bakgrunn? I gamlestua på gården i Valdres kanskje? Her er den ene - men jeg har to like!

Lørdag skal vi på langtur til Skien - og gjett hva vi skal? Hente flere møbler selvsagt! Et helt lass har jeg kjøpt. Det får bli et nytt innlegg i løpet av helga tenker jeg. Håper det er fine ting.

Yesterday, I put my blue and white chair up for sale at the Norwegian web page www.finn.no. After about a couple of hours I had several buyers for both the chair and the stool. Inspired by the interest people had for the chair I went to pick up two other similar chairs and a couple of coffee tables too. I had several tables like this before Christmas and they were sold as soon as they were finished.


But I have been shopping more – a new stapler! I hope this one is better than the old one I had. It can use nails as well as the usual staples so I am hoping the upholstering is going to be easier when I use this one.


The last chair I am showing is one of a pair I bought from a lady when I was actually going to pick up a table. I don’t like the pattern much – but I am going to leave them as they are for a bit – to see if I can live with the color and the pattern. It might well be that they will look better with fresh white walls and white curtains? They look a little bohemian to me…

Saturday we are going to Telemark (2 ½ hours each way by car) to pick up a load of furniture I have bought. I hope they are ok – at least from the pictures I have seen they do look nice.


Have a nice week ends out there – wherever you are in the world!

Kommentarer

 1. Wooooow..
  Sååå mye flott du pusser opp og selger...
  Var nettopp inne på nettbutikken og kikket. bare så synd at du ikke sender møbler...sukk...
  Hva maler du bordene med forresten ?? jeg har et salongbord jeg skal male og er litt i tvil om hvilken maling jeg skal bruke for dette er jo et bruksmøbel..

  Lykke til med all handling av møbler :)) Så moro det må være :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Så gøy: nå ser jeg hvordan bordet jeg kjøpte i går kommer til å se ut! Jeg var så heldig å få det for 300 kroner, men det var jo helt utrolig! (Det ovale) Jeg lar meg stadig imponere over hvor effektiv og flink du er på møbelomtrekkingen! ALT blir lekkert hos deg:) De stolene som du kjøpte på impuls var utrolig fine! -men kan du tenke deg så flotte de ville vært om du hadde malt og byttet stoff? -Så en som hadde trukket om i sort og malt treverket i samme farge! Herregud så eksklusive og fine!! Men, trekket så jo veldig fint ut, så kan jo hende de vil gjøre seg som de er, i et rolig miljø!
  Du har i allefall gjort mange bra kjøp!
  Ønsker deg og dine en strålende helg:)

  SvarSlett
 3. Her går det unna, ser jeg, og virkelig flott blir møblene etter en omgang med maling og nytt trekk. Men det siste kjøpet ditt likte jeg veldig godt slik det var... noe bohemsk over stolen, som du sier.

  Takk for hyggelig kommentar angående lappeduken min. Du vet, jeg har litt "sær" smak og liker å sy tepper og duker av materialer som de fleste "lappedamer" ikke hadde rørt med en ildtang engang...Men for meg blir det rett og slett litt kjedelig med teppe etter teppe laget av de "samme" glatte amerikanske bommullstoffene, uten struktur og variasjon. Og så er jeg nok ikke så opptatt av fancy og intrikate lappemøsntre, men heller noe som passer til interiøret og hjemmet mitt.

  SvarSlett
 4. Du gör verkligen underverk med dina möbler, du är så oroligt duktig, är nu hemma igen efter dagarna i värmen, pigg och utvilad, ha en skön helg, kram

  SvarSlett
 5. Hei, Du er utrolig flink og renoverer om til vakre møbler. Gleder meg til å se neste kupp fra deg. God helg fra Siv

  SvarSlett
 6. TRE innlegg, ja ! UTEN at du har vært inne å sagt hei - nesten så jeg har blitt litt bekymret ! Å neida, noe går en alltids hus forbi - og takk og pris for det - innimellom . Må si du står på... Og så Skien i dag... Noe sier meg at dette begynner å bli en heltidsjobb...? Det blir jo kjempefint alt du gjør og du har jo virkelig sansen for detaljene... I morgen kaster jeg meg over malingspannet jeg også, men jeg skal ha malinga på vegger og tak. Dattera har hatt det største soverommet i huset - og i dag har vi byttet - så nå er det mitt ! Og da må det jo males litt også. Lettvint når rommet er tomt, jeg er jo fortsatt sengelens. Prøvde å finne et gammelt soveromsmøblement på Finn, men fant ikke noe som passet - jeg må jo ha seng NÅ ... Hadde et sånt ett før, men madrassen var bare 180 lang og det er jo i minste laget - derfor solgte jeg det til ei kortvokst venninne som har en kortvokst samboer... Søren og !! Jeg burde jo heller satt det på låven !!
  Jaja, gjort er gjort og spist er spist og jeg har lært av mine feil. Fortsatt god helg til deg !

  SvarSlett
 7. Hallois, så tilfeldigvis at du ønsket deg en trekolonners blogg. Ddenne linken kan være til god hjelp, den forklarer godt synes jeg;

  http://www.zimbio.com/Free+Blogger+Beta+Template/articles/40/Create+three+column+Blogger+template

  Eller ønsker du en norsk oppskrift kan du gå inn i blobben til `Moseplassen` og se under Bloggtips der, Anne Med den bloggen er så god til å forklare.
  Prøv deg fram :-))

  SvarSlett
 8. Ååå,du er heldig jeg ønsker meg slike stoler som jeg kan pusse opp,virker som de mye lettere og få tak i rundt Oslo enn her hjemme i trøndelag,du er flink, dem er kjempefin

  SvarSlett

Legg inn en kommentar