Med på notene?

Jeg har forsøkt meg på et eskeprosjekt i kveld.


I en skobutikk fikk jeg noen esker som det hadde vært støvletter i - en ganske god størrelse. Disse er fine til oppbevaring av ting og tang i. Jeg trenger noen til å arkivere bort bilag og papirer som ellers slenger rundt. Nå er ikke skoesker særlig spennende å ha i en hylle, så jeg tenkte jeg skulle pynte dem litt.
Til juelpynten min har jeg i mange år laget esker med flotte farger og glansbilder. Nå tenkte jeg at jeg skulle lage noen med notepapir til papirer og divers.
Jeg er ikke ferdig enda men er godt i gang.

Esker, tapetlim og noter er det jeg har brukt hittil. Eskene trenger nok litt mer pynt så kanskje svarte blonder eller bånd rundt kanten hadde vært fint? Noen glansbilder av engler eller fine bilder kanskje kunne passet også? Kanskje jeg skulle sprite opp med litt decoupage? Trenger å sove litt på den siste finishen tror jeg.

Så kan man jo fantasere videre på esker. Tenkte kanskje det hadde vært fint å kle noen med kart også? Det kunne vært fint til ferieminner og bilder fra ferieturer etc. Aviser ville sikkert også blitt fint? En kinesisk avis til en eske med minner fra Kina - eller en italiensk avis til esken med minner fra Italia? Ingen grenser for hva man finne på her.

Nesten gratis er dette også. Eskene fikk jeg - notene kjøpte jeg på loppemarked - det eneste jeg har kjøpt er et spann tapetlim for papirtapet og en kost. Når eskene er ferdig dekorert skal jeg lakke dem slik at de blir mer holdbare.

Tonight I made a box decorated with musical notes. I got the boxes from a shoe- shop and armed with a paper cutter, old musical notes from a flea market and glue I got to work.
For my Christmas ornaments I have made boxes for many years. Now the time had come to make boxes for other bits and pieces. I think I have to make one with a geographical map also for holiday memories. Wouldn’t a box decorated with Chinese newspaper be nice for the photos and souvenirs from a trip to China? Every box could be decorated with a different theme depending on what’s going to put in them. This is almost free as well. The only thing I purchased to make them was paper glue. When I have finished decorating the box I am going to lacquer it to make it more resistant.

Kommentarer

 1. God morgon, dina notaskar blev ju helt bedårande, så fina...

  ha en bra dag, klem

  SvarSlett
 2. God idè med sko- og støvlettesker som man jo kan få gratis. Likte veldig godt notene..
  Ha en fin dag:

  SvarSlett
 3. Hallo der, og takk for hyggelig kommentar.. har ikke fått tid å se gjennom bloggen din, men det skal jeg litt senere..

  Joda, jeg følger med hos Mia.. egentlig skulle jeg sendt alle blondene over til henne:o) hun er god til å sy - og DET er ikke jeg...

  Ha en kreativ dag.. ser du holder på med litt av hvert:o)

  Hilsen Bea i Danmark

  SvarSlett
 4. Hei, så flotte eskene ble. Morsom idé. Og så flott med salg i nettbutikken!
  Hilsen Marie

  SvarSlett
 5. Nå er jeg spent på hva du har bestemt deg for etter en od natts søvn. Ideen er kjempefin.

  SvarSlett
 6. Great work my friend! Lovely idea!
  Have a nice day!
  Vale

  SvarSlett
 7. Hei, Det blir jo kjempelekkert. Smart ide. Klem Siv

  SvarSlett
 8. Så morsomt! Esken ble jo kjempefin:)

  SvarSlett
 9. Wow,skal si du er kreativ jeg....utrolig fint med notepapiret....Eller tenk deg gamle franske aviser....Fortsatt go`kreativ aften fra Maliva

  SvarSlett
 10. Knallfint! Kjempelurt å kle opp esker!
  Ha en super kveld!

  SvarSlett
 11. Kjempefint !
  Jeg blir så imponert over alle som rekker alt mulig, jeg... Du maler og du står i, i tillegg til jobb og gubbe og styr og stell... Og så dekorerer du esker, attpåtil !
  Jeg maler og jeg maler og i morgen står listene for tur. Pirkarbeid som krever litt mer tolmodighet enn jeg skal skryte på meg.
  Kos deg !

  SvarSlett
 12. Så driftig du er, jeg maler og jeg maler, men det går så seint!!! Men fole arti da, ha en fin uke videre!

  SvarSlett
 13. Det var jammen en god idé :) Har jo alltid noen skoesker som man har tatt vare på. Sikkert fint med kart på også! Hvor får du tak i slike gamle noteark? De er jo så fine :) Ha en fin dag! Synnøve

  SvarSlett
 14. Så fin skoesken blir!!! Det var jammen ingen dum ide.....gjenbruk i steden for å kaste, det er bra:)

  SvarSlett
 15. Hei, Takk for hyggelig hilsen. God helg fra Siv

  SvarSlett
 16. Hei igjen, Min venninne Marit Jahren har nettopp laget egen blog om Provence på www.maritsprovence.blogspot.com kanskje noe for deg også? klem Siv

  SvarSlett
 17. Kort innom for å ønske fruen ei riktig god helg !

  SvarSlett
 18. Det ligger en utfordring til deg inne på min blogg. Jeg ønsker deg også en fin lørdagskveld fra Hanna

  SvarSlett
 19. Så fin esken din blir... en slik skulle jeg hatt til sysakene mine. En god ide.
  Så mange fine blogger du hadde funnet i forrige innlegg O=)

  Takk for hyggelig besøk hos megO=)

  Klem Kerstin

  SvarSlett

Legg inn en kommentar