Vår i Frankrike!

I dag har vi vært på sykkeltur. Vi har syklet en runde som innbefatter to landsbyer. I den første byen Montner traff vi på et dansk par som igjen ropte på sin svigerinne - som var norsk. Jeg ante ikke at det var norske i den landsbyen. Vi visste det var mange danske som hadde hus der, men det var da hyggelig at det var en norsk dame der også! Det er ikke mange norske her. Deretter syklet vi til La Tour de France og så via kolonihagen vår. Det ble faktisk en tur på rundt 10 km.Eierne av de nærmeste kolonihagene var der og jobbet i sine grønnsakbed, så vi fikk slått av en hyggelig prat.


Vår hage er dessverre et sørgelig syn. Det vokser noen trær der - masse bambus og grass....

Etter regnet som har vært er det i alle fall grønt og fint. Vi hadde ryddet godt i høst så det ikke skulle ligge så mye kvist og kvast der. 2,5 mål er jamen nok å holde i orden kan man si - spesielt når man ikke er her så ofte.


Villsvin gjemmer seg noen ganger bort i bambus krattene og graver etter røtter og forskjellig rundt omkring. Naboen bruker bambusen til støtte for tomatplantene han skal ha i hagen. Druestokkene rundt om har begynt å spire og bladene på trærne spretter! Det er sein vår her - det har vært en kald vinter sies det.I kveld slapper vi av i TV stuen vår på loftet, blogger og koser oss. Litt ukomfortablet med PC på salongbordet, men det går. Huff - nå ser jeg at jeg har glemt å rydde, men det får dere bare late som dere ikke ser.

Kommentarer

 1. ååå som dere nikoser dere..høres forlokkende ut med en sykkel tur.. Og deilig avslappende kveld0)

  gjør ingen ting med litt "rot" ser at dere bor der da.. Klemmer O=)

  SvarSlett
 2. Eia var vi der....
  SÅÅÅ kjekt at du kan laga innlegg frå Frankrike,eg storkosar meg og håpar på nytt KVAR dag...
  Og masse gode idear deler du villig vekk,takk og takk!
  Ha ein flott vårkveld:0)
  (og forresten;fy søren så sprek du er då!! EI MIL på sykkel...?)

  SvarSlett
 3. Så kjekt med sykkeltur da. Blir så mye mer tilstede i naturen når en sykkler og ikke sitter i en bil.
  Jeg sikler på de tingene du finner på markendene der jeg da. Har du de med deg hjem til butikken mon tro?

  Kos dere videre
  klem

  SvarSlett
 4. Kjenner jeg er litt misunnelig :-)
  Høres ut som en deilig dag !

  Kos dere videre :-)

  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 5. Så koselig det høres ut i din del av Provence. Det er en fin tid her nede nå; lysegrønt og blomstrende. Kos deg videre!
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 6. Så koselig dette høres ut. Eg har ein drøm og det er å bo i Provence noen måneder i året.For noen år siden tilbrakte vi over ein måned i området. Det var noen fantastiske uker og siden da har vi vert der ofte, men ikkje så lenge av gangen. Og eg har heile tida lyst til å reise dit. Kos deg masse og nyt dagane.

  SvarSlett
 7. Det høres ut som at du har noen deilige dager der nede... gjett om det er en som er misunnelig... hihii. Det ser så deilig og vårlig ut. Ikke for det, våren her endelig kommet til meg også, selv om den nok ikke kan måle seg med den dere har i Frankrike. Kos deg videre og nyt vårdagene i det deilige landet!

  SvarSlett
 8. Enda flere skjønne detaljer fra huset deres...den murveggen...helt RÅÅ! *vil ha*

  Ha en flott helg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar