En deilig og varm sommerdag har det vært i dag.

Jeg har puslet med mitt og sikkert drevet min samboer oppetter veggen med min utålmodighet. Det er så mye jeg ville ha gjort .....

Vi har i alle fall fått vasket noen gamle møbler som skal inn i gjestehuset vårt. Her skal det blir gjenbruk for alle pengene. Ingenting skal kjøpes nytt, så her blir det samlet sammen ting og tang fra alle gårdens hus og uthus.Mens det tunge arbeidet overlates til min samboer har jeg revet opp gammelt sengetøy. Mange fine nøster har det blitt. Dette har jeg planer om å hekle en oval rye av. Vi får se om jeg får det til. Hvis ikke er nøstene dekorative i seg selv.


Naturen rundt meg er så vakker. Bekken klukker og Bekkeblom blomster langs kantene og ved dammen. Ormegresset vokser mange cm pr dag - ruller seg ut til praktfulle bregner.
I morgen venter nok en fin dag håper jeg.


Today has been a lovely warm summer day. The nature around me is so beautiful now, fresh and green. The creek looks wonderful with flowers and a plant we call “snake grass” - the fern grows about 10 cm per day now.

We have started cleaning some old furniture for the little guest cottage. The idea is to use what we have and now buy anything. These old furniture was already here and stored away.

While my husband cleaned the old furniture I started tearing up some old bed linen. I am going to make a hooked rug – I think…. If I am not able to do this I will keep the nice textile balls for decoration. I think they look lovely.

Tomorrow we are expecting another day with fine weather.

Kommentarer

 1. Your old furniture is faboulous and your textile balls are just lovely and very decorative!!! I'm sure your rug will be gorgeous! I'm looking forward to see the photos!!!
  Warm greetings
  Vale

  SvarSlett
 2. Så nydelig. Høres ut som du har det fint, selv om du sikkert er preget av viruset! Ser kjempefint ut alt sammen. bekkeblom er en vakker liten blomst. har ikke sett noen har i Trøndelag ennå, men de kommer nok snart! Ha en fin mandag!

  Solrosa

  SvarSlett
 3. Hei.Går det bedre med deg? Det lille huset kommer til å bli flott.Jammen har du en flink og tålmodig mann.

  SvarSlett
 4. Hei I., trist å lese at du har blitt syk, ta tiden til hjelp du blir frisk. Så nydelig du har det rundt deg, og så nydelige møbler. Snill mann du har, men det skal de jo være, hihi, det er derfor vi har dem, til å brukes fornuftig. Har lenge tenkt på akkurat det samme som du holder på med, men så er det så mye annet da, det blir nok en rye på meg og en gang. Så oppskriften i et blad for ganske lenge siden, men har ikke tatt meg tid til det.
  Ønsker deg fortsatt god bedring, ta godt vare på deg selv. Fortsatt god pinse, nyt dagene.
  Klem fra Mona.

  SvarSlett
 5. Hei=)
  Så nydeloige omgivelser hytten ligger i... et sted å kunne slappe av på dette, med bekken rett ved siden av..
  Nøstene var kjempefine..og det blir nok en fin rye dette..
  Min farmor heklet ryer av gamle stoffer..

  Nyt dagene
  Klem Kerstin

  SvarSlett
 6. Huff, betennelse på balansenerven! Det hørtes ikke morsomt ut, men bra, da, at du er på beina igjen! Jeg blir storglad når jeg ser et mattefillenøste, så disse bildene har jeg kost meg med. Det bllir sikkert fint med ei oval hekla matte!

  SvarSlett
 7. Nei og nei kjære deg, så stusselig at du er syk! Men det er godt at du kan klare å pusle litt i alle fall :) Da er det vel ikke aktuelt for deg med bloggtreff vil jeg tro eller!?

  Sender deg mange gode klemmer,
  Vibeke

  SvarSlett
 8. Så kjedelig at du har blitt syk da!!! Jeg har faktisk hatt dette før og det hjalp enten du tror det eller ei med kiropraktor i tillegg!!! Jeg var heldigvis ikke syk mange uker bare et par!! Håper du blir fort frisk da!!! god bedring til deg!!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar