Egersund Fayance


I dag vil jeg tipse dere om en blogg for dere som er samlere av Egersund Fayance. Bloggen heter nettopp det - Egersund Fayance. Jeg har samlet på Egersund serviser i mange år selv og syntes denne bloggen var både nyttig og anderledes.

Here is a link to a blog concentrating 100% on Egersund pottery. The Egersund factory is long gone - but the items they made are really collectors items in Norway. Many people collect these things - including me!

Kommentarer

 1. Heihei!
  Kjekt med titt på bloggen din :)
  Her var det mange gode tips, hurra!
  Ha en strålende flott helg
  *Siv*

  SvarSlett
 2. Har alltid tyckt att detta porslin är så vackert, hoppas helgen är skön, klem VIOLA

  SvarSlett
 3. Hei, takk for fine bloggtips. Sommerklem Siv

  SvarSlett
 4. Ønsker en riktig fin sommer!

  SvarSlett
 5. Dejlige stel og fint med en hjemmeside man kan frekventere, når man står med et loppefund som man gerne vil vide mere om. Også prismæssigt.

  Tak for et nyttigt tips.

  SvarSlett
 6. Du er så flink til å dele med andre! Tusen takk :-). Jo, det stemmer at vår Gjenbruks-butikk har mange billige varer. Hvorfor vet jeg ikke, men på mine kanter er det svært sjelden loppemarkeder og det kan virke som om det brukte har vært for de spesielt interesserte.....Nå har det så smått tatt seg opp, men jeg tror nok det er mest møbler folk ser etter. Og så har du meg da, som titter etter mye av det andre :-). Håper jeg finner noen loppemarkeder i sommer...det er nok mer variert der en på vår butikk som hovedsaklig har glass, servise og møbler.....
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 7. Snällt av dig att dela med dig av alla fina länkar! Nu har jag mycket att titta på och få inspiration av.

  kram Nilla

  SvarSlett
 8. Heihei!

  TUSEN hjertelig takk for info om emaljekannen! Jeg må si jeg lo godt etterhvert... iallefall etter at jeg kom over sjokket over at den sjarmerende kannen ikke akkurat var ment til å brukes på noen sjarmerende måte :o. Men kjempegøy å vite uansett!

  Synes de loppis-funnene du viser her i bloggen er helt herlige, og nå skal jeg følge endel av linkene du har lagt ut også :). Takk for god inspirasjon!

  Ha en herlig uke!! *s*

  SvarSlett
 9. Vilket vackert porslin du samlar på. Och så kul att du hittat Helle/Stil og genbruk, henne bloggar jag med. Sen ska du kika in i Violas nätbutik, såg att hon hade en kommentar här över.
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvarSlett
 10. Tusen takk for hyggelig besøk på bloggen min.

  For en flott blogg du har - kjempespennende med oppussing av gamle ting. Flott nettbutikk med masse spennende ....

  SvarSlett
 11. Heeeei !
  Har tenkt på deg i dag , jeg !
  Har vært på folkemuseet på Bygdøy og da tenkte jeg at " Heeeer sto Brocante å frøs før jul ". Fy søren, for ett spennende sted. Jeg er omtrent like mye i de traktene som jeg er hjemme for tida, så på neste julemarked skal jeg komme med varm kakao til deg !

  SvarSlett
 12. Hei Ingerid
  Takk for hyggelig kommentar...du har også gjort noen fine loppefunn. Jeg har nå begynt ferie og den varer fram til 17 august...skulle jo hentet muggen min. Hvis du er på tur ned til Østfold i sommer hadde det vært fint om du tok den med. Det er et stort og hyggelig marked i Engelsviken på lørdag...Haviken gård, du er velkommen hvis det passer.
  Klem...Ellen

  SvarSlett
 13. Vackert porslin måste jag säga. Fina härliga bilder i din blogg.
  Cia

  SvarSlett
 14. Takk for tips, skal sjekke ut bloggen...mye fint fra Egeersund!

  SvarSlett
 15. Hej!
  Vad trevligt att du tittade in hos mig. Nu ska jag kika runt lite hos dig. Ha en bra dag hälsningar Aydan

  SvarSlett
 16. Takk for tipset, skal ta en titt og se om jeg blir litt klokere!! Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 17. Jøsses, di t må jeg stikke inn og se!!Takk for tips;)

  Og ja, du sku ha vært med og rota i containerne men det er nå mest kara som gjør det da, ejg er som regel travl i butikken men ikke imorra DA!!!

  SvarSlett
 18. Masse nydelig Egersund. Ønsker deg en fin helg I., håper det går fremover med deg. Klem fra meg,

  SvarSlett

Legg inn en kommentar