En ny utfordingDette er enda en hytte på eiendommen i Valdres. Her er det en del utfordringer som dere ser. Jeg vil foreta en mini face lift i løpet av sommeren, for vi rekker nok ikke å male i år. Det får bli et annet år. I år skal jeg pynte med nye gardiner og tekstiler. Nakne furuvegger er IKKE pent, så dette blir en utfordring.....
Det eneste som er gjort foreløpig er å plukke ned ting og tang som skal kastes. Bare det å få ned de gamle gardinen hjalp betraktelig. Jeg må nok ta en tur til Solberg Spinderi sitt fabrikkutsalg og se om de har noe brukelig i tilbudskroken.....

Et hull i veggen der pipen skulle ha vært murt opp. En gang blir det vel pipe her, men i mellomtiden får jeg vel dekke det til på et vis. Et lappeteppe kanskje kunne passet her - hvis jeg setter opp en gardinstang?


Sofaen er et kapittel for seg - jeg får vel lete gjennom det jeg har og se om jeg har et sengeteppe å dekke den til med så lenge. Skulle gjerne kastet den jeg - men får vel ikke helt medhold siden vi ikke har noe annet å sette der.....


Tror nok kanskje jeg skal rekke å pynte utedoen litt.... Det ser jo ut som et faresignal med den røde fargen, det er det kanskje også?


This is my next project. As you can see there are challenges!!!! The naked pine walls make you feel that you are inside a wooden box, and I do not like that feeling. We do not have to paint this season so I will give this cottage a mini face lift using textiles and things to freshen it up. A good cleaning is also needed. The outdoor loo needs to be fixed – the read colour is almost like a signal of danger – and maybe there is a danger too….. There is no running water in the cottage but we take water from a creek just behind the cottage. I really need to think hard on this project. The cottage is not more than about 25 years old so we do not have the charm of the old walls we had in the other cottage.

Kommentarer

 1. God morgen

  Så heldig du er som kan få kose deg med et sånt prosjekt...dette så vedlig kjekt ut. Tipper det blir koselig og fint når du er ferdig:)

  Ønsker deg en flott helg!

  SvarSlett
 2. I'm looking forward to see the results! I'm sure you'll make a great work as usual!!!
  Happy week end!
  Vale

  SvarSlett
 3. Det var jo masse potensiale der! Med tanke på alt du har fått så fint til, så er det ikke vanskelig å forestille seg at det kan bli kjempeflott! Doen var jo sjarmerende da, om man klarer å se bort fra fargen. Kanskje den er malt slik for at man skal forte seg ut, så en unngår kø? ;P

  Ha en fin dag! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 4. Hei hei. Ser ut som du har litt arbeid foran deg, ja. Men resultatet blir sikkert topp. Ønsker deg en god helg.
  Klæm fra Susanne

  SvarSlett
 5. Bare det er ryddig- synes jeg det hjelper på;) Så en liten facelift blir sikkert flott!! Syntes jeg såg noen fine stoler og et bord der inne. Utedoen bringer tilbake minner..det var det vi hadde om sommeren hos bestemor, jeg var ganske stor da det endelig ble innlagt vannklosett og varmt vann!! Den utedoen var blåmalt innvendig- selvfølgelig med plaktat av kong olav på veggen- som seg jo hør og bør;)
  Ha en fin kveld;)

  SvarSlett
 6. Hei:)
  Mye å gjøre ja. Godt dere ikke lar dere stresse. Furu er det nå bare å male så blir det jo finere enn finest. Verre med alle de boklite pappveggene og huntonittplata gulvene vi har her på hytta. For ikke snakke om husmorvinduene og teakdører. Jeg ser liksom ikke ende på allt som bør skiftes ut og gjøres noe med. Ja, ja. Jeg får være glad for at råten i bærekonstruksjonen er borte nå og kjøkkendøren går fint opp og igjenn. Det hjalp å få jekket opp huset gitt. Ikke altid sjarmerende med gammelt og skakkt:))

  Ha en herlig helg
  Klem:)

  SvarSlett
 7. Dette blir bra tror jeg!
  Mye jobb selvsagt, men når jeg ser hva du har fått til med husmannsplassen blir jeg imponmert!:) Måtte studere de bildene lenge og vel, og drømte meg nok litt bort!
  Vakkert vakkert!
  Drømmen min er faktisk et sånt prosjekt:)

  Ønsker deg lykke til:)

  SvarSlett
 8. Det blir nok bra! Familietreffet kommer godt i hamn! Lykke til!

  SvarSlett
 9. Här finns det flera härliga projekt att ta tag i ..hoppas vi får se reultaten sedan, ha en skön helg, klemmmer VIOLAN

  SvarSlett
 10. Ser ut som du har en del att göra! Ska bli spännande att se resultatet sedan! Det blir säkert jättefint!
  Kram Anki

  SvarSlett
 11. Hei
  Jeg ser at du har mye å holde fingrene i ....men så spennende prosjekter.Her er det virkelig muligheter til forandringer, jeg er sikker på at du kommer til å skape et hyggelig sommerhus i valdres.
  Fortsatt god sommer.
  Klem....Ellen

  SvarSlett

Legg inn en kommentar