Pippi og jeg har samme yrke - "sak-letare"

Ja - Pippi og jeg har flere ting felles - blandt annet yrket. Hun beskrev seg selv som en "sak-letare" - og det er vel det jeg også er. Jeg elsker å plukke fram små ting. Her er resultatet av en ryddesjau i et kott i et gammelt hus....


De gamle ski-støvlene er skinn og skal vaskes og pusses og henges til pynt sammen med noen gamle ski kanskje? En gammel flaske som har inneholdt skriveblekk, gamle sandkakeformer og en liten gammel skuff. Ved nærmere ettersyn inni et gammelt framskap, så manglet den ene skuffen. Her er den!

Man kan heller ikke kjøre gjennom Dokka uten å stoppe i bruktbutikkene. Denne gangen var jeg heldig og fant en fin blå/hvit bolle og noen fine små servietter og grytekluter. Et gammelt relegiøst bilde - disse gamle bildene syntes jeg er veldig sjarmerende.Dette blikk brettet var jeg veldig glad for!

Pippi and I have the same ”profession” – we are ”thing-searchers”. That was Pippis name for it and I think I can say that I am a “thing-searcher” as well – whatever that is.

We were cleaning out the space under an old staircase and found many small things. The old ski-boots will be hanging on the wall with some old skis – when they are cleaned and polished of course.

When I drive through the little village Dokka I always go treasure hunting in the junk shops. This time I found a few nice things. I was thrilled about the tray and also about the blue and white kitchen bowl.
The picture of the shepard and the sheep is charming!

Kommentarer

 1. Hej! Fina saker du funnit- Skidpjäxorna är superfina. Jag håller på att måla mitt matsalsbord men håller på att bli galen. Patineringen fungerar inte som jag vill. Får försöka imorgon igen. Ha det så bra Hälsningar Aydan

  SvarSlett
 2. Hei, Brocante!
  Du har funnet fram mange fine ting, de er koselige!

  SvarSlett
 3. hehe... ja vi er vel mange som ligner på Pippi.... flotte gamle ting du har funnet frem.... fine ting du fant på Dokka også....

  Kos deg og nyt torsdagen...
  klem Kerstin

  SvarSlett
 4. Flink å finne er du også...regner med du tar med deg kofferten full av gullpenger også når du er ute og leter...hi,hi...

  SvarSlett
 5. ...ser jeg i skapene mine er jeg visst en "sak-letare" jeg også..
  (uten koffert med gullpenger
  dessverre..hihi)
  Syns gamle sandkakeformer er så fint..til telys f.eks....

  SvarSlett
 6. "Sak-letare" ... for en herlig jobb?! Høres fantastisk ut;) Nå er det lenge siden jeg var innom bruktbutikken!! Må ta en turen innom nå;)

  KLem Anette:)

  SvarSlett
 7. Ja, Ting-Finder erhvervet er en glædesbringer. Tænk hvad man kan grave frem af yndigheder.

  Herlig skuffe!

  SvarSlett
 8. Ja du er virkelig flink til å finne frem gamle skatter;) Herlige ting.
  Jeg har bare så lyst på et slikt rosekelim, vet du om dette er noe som de bare har på denne Bohus butikken? Det var i alle fall et supert tilbud;)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 9. Nydelige ting du har funnet, var innom de butikkene på Dokka før i sommer, men da fant jeg ikke noe. Men mamma som er innom ofter har funnet utrolig mye fint. Ha en trivelig helg!

  SvarSlett
 10. Så mange koselige ting du har funnet! Skjønner godt du ble glad for bildet, det var nydelig og spesielt. Vi fant også en del gamle saker da vi pusset opp vårt gamle hus, bl.a to glass og vinflasken under bordkledningen..:o)
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 11. Vilka fina saker du hittat! Sakletare måste nog stämma även på mig, är jag inte på loppis så är jag på auktion och hittar en massa saker som jag inte visste att jag behövde! Ha en trevlig kväll!
  Kram Anki

  SvarSlett
 12. Så mange flotte funn her da! Lucky you!

  ha en fin dag videre;)))

  SvarSlett
 13. Så spennende. Du er heldig som har tilgang til så mange kjekke plasser. Ha en fin uke :)

  SvarSlett
 14. Hei Pippi !

  Du står på som en helt du ! Artig med alle funnene du gjør rundt omkring. det er tydeligvis mye riktig i at " den som leter - den finner ".
  Jeg har hatt storopprydding i både kjeller, låve og garasje i sommer så nå er det nok slutt på at jeg bare kan gjøre bruktfunnene mine her på plassen !

  Har forresten svart på mailen.

  Kos deg.

  SvarSlett
 15. Hei Inger
  Vi er vist mange som ligner på Pippi, jeg har netopp kommet hjem fra Danmark med veldig mange ting.
  Fortsatt god uke,
  Klem...Ellen

  SvarSlett

Legg inn en kommentar