Barndomsminner dukker stadig opp - er det alderen tro.....

En av mine kjæreste bøker var Lilibet Sirkusbarn - en bilde bok av Astrid Lindgren. Jeg drømte om en tilværelse som sirkusbarn og tanken på å bo i en husvogn var fasinerende. Nå skal jeg legge til at jeg aldri hverken har eid eller sovet i en campingvogn noen gang, har ikke ønsket det heller. En ekte sigøynervogn derimot - det hadde jeg ikke sagt nei takk til.

Den må nødvendigvis ikke flyttes rundt her i verden, men kunne godt stått trygt parkert i min hage - en fargeklatt med blomster rundt og som kunne brukes til gjesterom eller furterom? Det hadde vært noe!


Tja - hvor selges slike da tro?

One of my favourite books when I was little was a picture book by Astrid Lindgren- the story of Lilibet who lived with her mother and father in a circus - and lived in a circus wagon. It was for me such a fantastic thought and I dreamt about my lovely circus wagon at night. Well, I have never owned or slept in a camper in my life, but I would certainly be delighted to own a real gipsy style wagon. I would put it in my garden – plant flowers around it and use if for guests or simply as a hide-away. Where can one buy one of these?
(pictures are borrowed from Flickr)

Kommentarer

 1. Den boken såg virkelig spennende ut;) Bøker som ble lest for meg- eller som jeg leste selv som barn- er de jeg virkelig husker godt..husker særlig en bok som het "tom i villmarka" om en katt som var med familien til seters og forsvant...den var bare såå spennende;) SLike vogner er flotte- du får kanskje tak i en etterhvert?
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Hm...den boken må jag ha missat..har aldrig sett den..men den verkar spännande..nja kanske är det åldern som gör oss påmind så där..nostalgi..vill jag oxå kalla det...kankse deu finner en sån vagn så småningom...:)..ha de gött och trevlig helg....Pia

  SvarSlett
 3. Unfortunately I cannot help you...I don't know where you can buy it! but you're right...it'd be very nice to have it in the garden! Good luck!
  Vale

  SvarSlett
 4. Loppemarked da , kanskje ? Eller kanskje det er like greit å få gubben til å bygge ei lita vogn til deg ?

  Åkke som - kos deg med helgas jakt ! Ja, du skal vel på loppemarked...?

  SvarSlett
 5. Jeg har heller ikke hørt om den boken, men det var sikkert enormt spennende for ei lita jente! Det nærmeste jeg kommer noe tilsvarende er klassikeren Reisen til julestjernen, hvor lille Sonja (prinsessen), ender opp sammen med en teatergruppe, og de hadde en slik vogn! Barndomsminner...! Ha en fin helg! Klem Catrhine :-)

  SvarSlett
 6. Heisann...
  Å ja... denne boken var min første "ordentlige jentebok" som ble lest i det uendelige... har fortsatt restende av den... den er bare helt nydelig...
  kanskje det er derfor jeg har campingvogn ja...he,he... og furtebu det har jeg - drivhuset...

  Ha ei super helg...

  SvarSlett
 7. God tur til ditt vakre Frankrike!
  Kos deg /dere masse og nå gleder jeg meg til "reisebrev" fra deg og fortellinger om dine "funn".
  God tur i bil som er stappfull av maling...riktig? :)
  Klem H

  SvarSlett
 8. Jeg vet.... de er så søøøte... Likte VELDIG godt åpningsbildet ditt... sukk... DEN ville jeg hatt!!! :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar