Loppedag i dag!I dag har det vært loppedag - igjen! Dette blir nesten som en reprisetime - mer blått og hvitt og enda flere gamle filleryer.....


Det er slett ikke farlig om det bare er en kopp eller to - blått og hvitt kan fint kombineres selv om de ikke er helt like. Finner man en kopp her og en kopp der blir det snart et servise av det! Er det bare en tallerken - så bruk den som serveringsfat i stedet.


Today has been a day dedicated for hunting treasures at the fleamarkets. For some it's just junk - but for me these are all small treasures. It doesn't matter if it's just a cup or two - as long as they are blue and white they can be mixed. If you only have one plate - use it for serving instead! One cup here and one cup there - and before you know it you have a full set.

Kommentarer

 1. Hei hei
  Du finner så mye fint. Jeg trekkes mot det blå jeg også. Klassisk å vakkert. Koppene er fantastiske. Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 2. Jeg var også på loppemarked igår, og kjøpte blåe tallerker og suppeskåler. Har ikke noe av det fra før, men det var jo så nydelig. Håper jeg får kjøpt meg noe mer.....

  SvarSlett
 3. Så masse fint du finner... kjøper også en kopp her og en kopp der... liker at det er variasjon...

  De blå var nydelige... Klem O=)

  SvarSlett
 4. Er enig med deg, det har ingen ting å si om mønsteret ikke er likt. Om man samler alt det blå og hvite i et glass-skap blir dette kjempelekkert uansett....

  Riktig god søndag!

  SvarSlett
 5. Jeg er på utkikk etter nettopp sånn gammelt blått servise. Og der ga du meg en ide ja..Kanskje jeg kan samle litt her & der av forskjellige. Snart loppemarked her på Jessheim, så da får jeg bare håpe.
  Ha en fin søndag.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 6. Så fin og sjarmerende samling du har med blått servise. Det er jo så utrolig mye fint man kan finne på loppemarked. Det føles som å gå på skattejakt! Herlig!

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 7. Så heldig du har vært ! Mye fint, og kunne ikke vært mer enig. På hytta kombinerer vi alt av blå serviser, og det blir bare sååå fint. Her hjeme går det i rødt på hvitt og vi gjør det samme her. Loppemarkedet her i Bergen igår var bare forferdelig kaotisk, og jeg løp derfra uten å ha kjøpt så mye, men neste helg-ny sjanse :-)

  Ønsker deg en deilig søndag !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 8. Hei på deg!

  Lekkert det du har fått snappet med deg!

  takk for en hyggelig kveld på bloggtreffet ja! Kjempe koselig!

  vi ses vel igjen:-)

  klem fra Jeanette

  SvarSlett
 9. Takk for sist:)
  I dag var det du som forsvant. Etter at jeg hadde fått med meg det som var noe på auktionen så tenkte jeg å spørr om vi skulle ta en kopp kaffe. Men da fant jeg deg ikke.
  Vet du hva de gjorde med det sorte kaffeserviset. De skulle selge det på Finn. Skal loppemarkendene begynne med det også nå.

  Ønsker deg en herlig kveld.
  Klem:)

  SvarSlett
 10. Å så fine kopper i blått, nydelige loppefunn!!

  Fine tepper du viser under her også. Liker veldig godt logcabin selv. Mitt neste teppe skal bli et slikt teppe med alle blå stoffene fra restekurven:)

  Ønske deg en flott ny høstuke

  SvarSlett
 11. Masse fint i hvitt og blått! det er kos med loppemarked, og ekstra artig er det når man kommer hjem med ting man ønsker seg :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 12. Nydelige loppisfunn.. Lucky u..

  Klem fra meg..

  SvarSlett
 13. Så mange fine ting du har funnet!
  Disse koppene var nydelige:)
  Har en del tallerkner i blått, men mangler kopper. Håper jeg finner noen i løpet av høsten:)
  Ha en fin uke,klem:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar