Lørdag i syd Frankrike!

Vi har vært på farten i hele dag - 3 loppemarkeder og masse kos langst kysten. Det har vært et fantiastisk vær, ikke en sky på himmelen og 27 grader. Bildene over er fra Collioure - en herlig liten by ved kysten bare en halv times kjøring fra huset vårt. Et måltid sjømat i Collioure er et must i løpet av hver ferie.

I dag var det loppemarked der også - så to fluer i en smekk! Bildene er tatt av meg i dag så det stemmer at det fremdeles var folk som badet og at været virkelig var så fint i dag!

Som sagt ble det hele tre markeder og det ble mye handling.... Mitt mobile nettverk her er så treigt at jeg må nok lage flere innlegg for det tar en liten evighet å laste opp bilder.

Jeg var veldig fornøyd med de flotte tekstilene jeg kjøpte i dag. Lin håndklær, fine laken med monogram, nydelige gamle nattkjoler og en flott gammel sekk sydd av stripet rødt og hvitt bolster stoff. Jeg er veldig svak for tekstiler - spesielt dersom de er pyntet med broderier, monogram eller blonder.

I morgen venter marked i Boulou - det er alltid flott og ikke minst stort. Hele sentrum er da sperret av og gatene er fylt opp med selgere og bord. Kanskje benytter vi sjansen til å stikke innom noen venner som bor i nærheten også.

Today has been a fantastic day – 27 degrees and not a cloud to see. We covered 3 different markets today and bought a lot of nice things. I am especially happy about my vintage textiles. I love old textiles, especially if they are embellished with embroideries, laces and such. One of the markets today was held in Collioure, a wonderful old city by the sea. We always go at least once per holiday just to soak up the atmosphere and eat a seafood meal there – and it is just about 30 minutes drive from our home. I will show you more of my flea market finds later, but my internet connection here is so slow that it takes forever to load pictures.Kommentarer

 1. Så heldige dere er :)
  det må være en opplevelse å gå rundt på franske markeder :))

  Koos deg ;)
  Klem,kari

  SvarSlett
 2. Det høres bare herlig ut alt sammen....lopper...fint vær...god mat...
  fortsatt en koselig søndag til deg
  klemmer edda

  SvarSlett
 3. Høres trivelig ut. Kos deg videre med spennende markeder og det Sør-Franske livet ditt!
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 4. God kveld:)

  dette høres jo helt himmelsk ut:)Her hjemme er det kaldt. Så
  kos deg masse videre og lykke til med loppene:)

  VH Lisa

  SvarSlett

Legg inn en kommentar