Lyst på et unikt teppe?


Jeg har lenge gått med planer om å sy mitt eget teppe av gamle petit point broderier, men dessverre så strekker ikke tiden til.  Jeg må si at lysten kom virkelig tilbake da jeg fant dette nydelige bildet på flickr.com. 


Jeg har imidlertid innsett mine begrensninger og kommer til å selge en del av de broderiene jeg har samlet opp.  De kommer i web-shopen min om ikke lenge.  Er det noen som er interessert i gamle broderier er det bare å si fra. 

Kommentarer

 1. Å so kult! Dette likte jeg!
  Nå må jeg følge med, på broderiene altså:))

  SvarSlett
 2. Tøft teppe! Skikkelig kreativ måte å bruke gamle broderier på :o) Sikker på at du vil skille deg av med dem da, hehe?

  Ønsker deg en fin tirsdag!

  SvarSlett
 3. Så flott et teppe, flott gjenbruk av gamle broderier:)) Din blogg er så fin, full av inspirasjon... og ditt hus, ja det er bare helt vakkert, skikkelig drømmehjem:)
  Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 4. Disse broderiene er bare så nydelige...

  her skal jeg følge med...

  klem O=)

  SvarSlett
 5. Vakkert teppe. Ja det er ikke lett å få tiden til å strekke til.
  for et paradis du bor i. Er det bildet av den gåren deres eller er det huset du bor i. går litt i surr for meg. Vakkert hus var det i alle fall.

  Ha en fin onsdag.
  Klem:)

  SvarSlett
 6. For et kuult lappeteppe på gulvet! Du verden, her kunne man lett sittet og sett i gulvet noen minutter uten å kjede seg! Hihi

  Liv ;O)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar