Det er vår og man må begynne å tenke på å klippe plenen!


Da vi kjøpte huset i Frankrike fulgte det med et stykke jord utenfor landsbyen på 3 mål.  De forrige eierne hadde hatt en hest der og holdt vegetasjonen nede på den måten.  Vi har gjort en innsats med ljå og spade når vi har vært her, men allikevel vokste bambusen oss nesten over hodet og busk og kratt truet med å overta kontrollen. 

Her ser dere vår nye gressklipper og gartner - for anledningen avbildet i vinterpels!

Choco er et lite brunt han esel på 8 måneder.  Han er anskaffet av eieren kun som turkamerat.  Han tar den med på turer som om den var en hund.   Mannen på bildet er den stolte hunde/esel eieren!Dyret har sine vaner og uvaner - å sparke til bilen til eieren med bakbeina kan vel sies å være en uvane kanskje.  Han liker ikke biler.  Derimot elsker han å rulle seg i aska etter en bålplass.  Pelsen blir ikke akkurat blank og skinnende av det. 
Derimot har dyret laget seg en egen utedo.  Han gjør fra seg på et spesielt sted hver gang.  Er det muligens for å vite hvor det er selv og unngå å få det i pelsen og hovene?  Ikke vet jeg, men dette har han ordnet selv. 
Takk for hjelpen med hagearbeidet Choco!

Kommentarer

 1. Så herlig:) Sjarmerende gressklipper!!

  Så mye flott du har funnet på loppemarkeder!? Terrinen var kjempe-lekker!!

  Kos deg i Frankrike:)

  KLem klem
  Anette:)

  SvarSlett
 2. Koselig klippemaskin, tømmer seg selv!

  SvarSlett
 3. Jammen en flott gressklipper da.. så moro å ha en slik en O=)

  SvarSlett
 4. Og ikke går den på bensin, hell ? Og så må du ikke skyyyyyve den fremover....? Hm. God ide - lurer på om jeg skal skaffe meg en sånn en, gitt !

  :-)

  SvarSlett
 5. For en herlig gressklipper. Så mye kosligere lyd av den sroten der. Ja i det hele tatt så mye kosligere.

  Heldige deg som har vært og skal på marked. Her er loppemarked her til helgen også. Men jeg er ikke så veldig spent. Gleder meg til å besøke noen markeder nedover auropa i sommer. Om jeg får det til da.

  Kos deg videre.
  Klem:)

  SvarSlett
 6. Så herlig! Så heldig du er som kan fråtse i så mye flotte gamle ting!
  Kos dere!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar