Endelig pakker jeg ut

Jeg forstår ikke hvor tiden blir av!  Etter at jeg kom hjem fra Frankrike har tiden rett og slett ikke strukket til.  Hagen skrek etter å bli stelt litt med og jeg har vært på blogg treff i Engelsviken - som forøvrig var veldig hyggelig! 

Så har det naturlivis vært flere loppemarkeder som trengte min økonomiske støtte, der hender det jo også at man treffer bloggere!  - ...og slik går no dagan.....
I kveld har jeg åpnet en av bagene fra Frankrike.  Jeg begynner så smått å legge ut ting og tang på web-shopen og også på nettsiden. 
Stakkars St.Therese - hun ser litt blek ut på bildet, men er flott og frodig i fargene i virkeligheten!  Fikk visst ikke helt til å ta bilde av glass....


Det kommer mer utover - bare jeg får tatt flere bilder!I have finally started to unpack my bags from France.  Since I came back I have been so busy so my bags are still untouched.  Slowly, slowly I have started to register and take photos.  In the days to come some of the things will be registered for sale in my web shop. 

Kommentarer

 1. Takk for sist - det var koselig å treffe deg:-)
  Nydelige ting du har med hjem!
  Ha en kos kveld,
  klem Hege.

  SvarSlett
 2. Skønne tavler og fil de fer kurv! Må være noget af en oplevelse at gå på loppemarkeder i Frankrig!

  Klem fra Helle

  SvarSlett
 3. Takk for sist:) Alltid hyggelig å treffe deg. Jeg har litt dårlig samvittighet ang. det matlokket jeg da.
  Men du har fått mye fint med deg fra Frankrike du ser jeg. De korsene går nok unne. De var fine. Og tavlene er helt identiske med den jeg har etter mor. Koslige ting.

  Jeg må le av at du nevner den rottingsalongen. Det var nemlig det eneste min mann hadde med seg da han flyttet inn til meg:)) De pleier nå å ha et steroanlegg og bil disse frierne. Men min stillte altså bare med en rottingsalong.

  Må du ha en fin dag.
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Så koselig å komme innom bloggen din en tur igjen :) Alltid mye fint her! Får lyst å reise til Frankrike nå.

  Ha en fin vår!

  mvh Sigrid.

  SvarSlett
 5. Så mye fint du har med tilbake. Takk for en koselig kveld. Håper det ikke blir lenge til vi sees igjen.
  klem Kristin

  SvarSlett
 6. Her var det mye fint! Og helt spesielle ting. Gleder meg til å se mer etterhvert. Ønsker deg en fin dag!
  Klem fra Marit

  SvarSlett

Legg inn en kommentar