Vår i hagen

Våronn er så mangt, noen sprer møkk og andre danderer stemorsblomstene på terrassen.  Uansett er det plenty å foreta seg - hvis man vil da.... 

Samtidig er det planleggingen, ideene og kosen det fører med seg - det er for meg noe av det som er best med våren.  Det er en deilig følelse å ha alt foran seg igjen.
Gamle ting er ikke bare fint inne - de hører absolutt hjemme i utemiljøet også.  Mange ting blir finere og finere jo mer slitt og brukt de blir.  Lurer på om det ikke blir slik gartner med struttende sveis på meg i år?


En liten runde på nettet, og bilder og ideer spretter fram! Disse er funnet på Flickr. 
Dette derimot, er fra hagen hos meg.  Vi har gravd opp en stor hellelagt plass og vil ikke ha heller lenger der.  De er blytunge og vanskelige å løfte.  Vi satte inn en annonse på Finn og vips hadde vi minst ti telefoner fra noen som ville sikre seg gratis heller.  Stakkars mennesker som skal løfte 100 blytunge heller over på henger - av i hagen hos seg selv for så å legge dem der de skal være......


Kommentarer

 1. Herlige bilder, det er så dekorativt med de terrakotta pottene i stabbel!
  Camilla

  SvarSlett
 2. Fine hagebilder. Man blir glad!

  SvarSlett
 3. Ja det er en herlig tid i vente, har planer om så mye, får se hva jeg rekker. Så mye fint du har lagt ut på blogsgopen, kunne tenke meg noen av de fiskeknivene.

  SvarSlett
 4. Herlig. ja, er de tikke herlig med vår. men det er også en del jobb.
  Kos deg.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 5. Hei,
  Så trivelig at du har lagt deg som følger på siden min ;)
  Nå har jeg vært inne på din for første gang, og du verden så mye spennende og fine gamle ting både fra norge og frankrike. Og så behagelig og vakker musikk underveis ;)
  Hilsen Elisabeth i Gammelstuen

  SvarSlett
 6. Et løfte om at våren er her.... Bare snøen forsvinner !

  Fin tid nå, du :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar