Enda et skutebilde til samlingen min

Loppesesongen tar snart en pause nå, ikke så mange hadde marked i helgen, men noen var det i Oslo regionen.  Man finner alltid noe, men de siste par gangene har jeg vært veldig heldig. 
Dette koselige maritime bildet fant jeg på Skui i helgen.  Flott ikke sant? 

Jeg har mange maritime bilder - og tro det eller ei men jeg har faktisk kjøpt alle på loppemarked eller loppe-auksjoner.  Dette siste bildet fant fort sin plass blandt de andre. 

Helgen før fant jeg denne klokken.  Tror kanskje ikke urverket virker som det skal, men jeg skal få en urmaker til å se på den.  Kan den ikke repareres er urskiven flott uansett.  Klokken er kjempegammel og urverket ser ganske enkelt ut, så kanskje det kan fikses?

Kommentarer

 1. Hi There! I love your blog...such beautiful pictures to look at and soothing music to listen to!!

  I have a new blog called Secret Garden Cottage. I would love for you to visit. If you like it, please, feel welcome to leave a comment and become a follower. I would love to hear from you! Smiles ~ Jojeana

  SvarSlett
 2. Fint skutebilde, var nettopp på kottet og kikket på et jeg har liggende. Tenkte jeg skulle ha det på hytta, men først må det rammes inn. Nydelig klokke, ha en fin uke Ingrid, klem fra meg.

  SvarSlett
 3. Flotte funn, både skutebilde og klokke!
  Skulle ikke urverket la seg reparere, går det jo an å jukse litt med billige urverk fra Claes Ohlson eller no' :)

  SvarSlett
 4. Så spennende å gå på skattejakt, og finne så flotte ting.
  Ha ei god uke!
  Klem : )

  SvarSlett
 5. Ja her har du funnet fine skutebilder..Men blir det ikke fullt med deg snart du som er på marked til stadighet. Du finner så mye spennende..

  SvarSlett
 6. Flot, gammelt ur, rigtig country style!

  Jeg kan også blive fascineret af gamle marine billeder, fint eksemplar du fandt!

  SvarSlett
 7. Hei! Flotte skutebilder du har, artig å finne mer av ting man samler på. Håper du får fixet klokken, den var flott. Husker at min bestefar hadde en slik i snekkerboden sin ☺

  Ønsker deg en flott dag, hilsen fru Strøm

  SvarSlett
 8. Nydelig bilde og flott klokke.
  Kos deg.

  SvarSlett
 9. ..ja,det er dama med nese for loppefunn!Selv finner jeg sjelden noe når jeg er "utpå"...kanskje ikke tålmodig nok??
  Ha en flott dag videre♥

  SvarSlett
 10. Åh, det skutebildet er jo bare så fantastisk flott! Går det virkelig ann å finne slike skatter på loppis...? Ikke på de jeg har frekventert (vel, skal jeg være ærlig, så er det ikke så flust med loppiser her jeg bor, dessverre). Den passet helt utmerket sammen med de andre skutebildene sine. Jeg liker veldig godt slike gamle bilder, i flotte (gjerne gedigne) rammer. Det er noe varig og erverdig over det.

  SvarSlett
 11. så flotte funn ! Både skutebildet og klokken var nyyydelig :-)

  loppesesongen er nok over her vestpå, så, vi måsmøre oss med tolmodighet til høsten er her igjen,..

  Ønsker deg en fin kveld !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 12. Du fant jo mye fint selv du, den klokken var utrolig dekorativ!! Ang priser i Sverige så er det veldig opp og ned..det kommer akkurat ann på hvem som er der for å kjøpe. I sommerferien så er det mange gårdsauksjoner i tillegg og da kan det være mye folk for da har alle turistene kommet hit. Det er oppkjøpere fra Europa som kjøper mye. Prisene i Sverige er nok litt lavere ut ifra det jeg har sett...men så er ikke jeg på mange auksjoner i Norge heller..det begrenser seg til noen få auksjoner på loppemarkeder. Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 13. Så fine funn da.. skutebilde og klokken var skikkelig fine..

  Her er det slutt for denne gang.. loppisene starter opp igjen til høsten.. godt man skal til Sverige i mellom tida..

  klem O=))

  SvarSlett

Legg inn en kommentar