Ingen nye puter i år heller.....
Det blir visst ingen nye ute-puter i år heller.  Jeg finner ingen som passer, ingen med rett kvalitet - og slett ingen til riktig pris.  Dessuten er mine utemøbler slett ikke standard størrelse/standard fassong. 
Det er mange fugler og mange trær i min hage og det blir det dessverre mange flekker av.  Det er ganske kjekt å kunne putte ting i vaskemaskinen syntes jeg, så for meg funker løse tepper og avtagbare trekk bra. 
Gamle jernstativer til pottene liker jeg godt. Pottene kjøpte jeg i dag hos Mester Grønn.  Egentlig har jeg innført kjøpestopp for meg selv,
men disse nydelig blå og hvite krukkene kunne jeg ikke motstå.  Prestekrager er pene å se på men lukter forferdelig, så jeg kjøpte disse spanske margerittene i stedet - som ikke lukter vondt!

 
Sommeren kom så plutselig her så jeg har bare funnet fram de gamle putene som lå klar til å bli kjørt på søppelfyllingen.  Tepper og ryer har man jo nok av - så her er det gjenbruk!

 
For noen år siden sydde jeg disse putene av en gammel fillerye.  De er slitesterke og blir bare finere ettersom fargene blekner. 
 


Jeg har like gjerne krydderplanter som blomster i pottene mine.  Da jeg hadde besøk fra Frankrike var det faktisk noe de la merke til - og likte godt!  Franskmenn liker jo mat og tanken på å ha masse friske urter å forsyne seg av var visst noe de hadde sansen for. 

It seems there will be no new cushions for my garden furniture this year. I had them all in the garage and thought that if I threw them away I had to buy new ones. I cannot find any that I like – at least not at a price I like. We had such a cold spring and it is just now the summer weather has come. It all happened over night so my plans for new cushions never happened. I use the old ones – full of stains from the birds and really damaged from rain and sun. I have so many rugs and throws that I simply covered them with various things. I made some cushions out of an old rug some years ago – and those can be washed in the machine and just look better and better as the sun fades them. I really do not think that I am going to buy any cushions after all. As you can see I have planted herbs in some of my pots. I really love to use fresh herbs when I cook. I also love daisies but they have a terrible smell. I found these Spanish marguerites – the look like daisies but have no smell so they are perfect for me. The two blue pots are new – just bought them today. I have told myself to stop buying things I do not need, but I really needed these (I think,,,,,)

Kommentarer

 1. Du har det utrolig koselig - og det er det viktigste:-D
  Riktig god helg,
  klem Hege.

  SvarSlett
 2. Enig med deg i det med at avtagbare trekk som kan hives i maskinen er veldig praktisk. Jeg bruker svære hodeputer med hvite putetrekk over alt. Eier ikke en eneste pute som er beregnet til hagebruk =)

  SvarSlett
 3. De putene dine er fine, syns jeg! Hvis du er lei dem, kan du jo sy trekk til dem av et stoff du liker godt!
  Jeg liker også godt å ha krydderplanter! Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 4. Takk for følge og koselig hilsen!
  Jeg kan igrunnen si "takk i lige måde", og jeg har fulgt din blogg med glede en stund. Jeg har til og med blogget om den: http://porselensdama.blogspot.com/2010/03/jeg-fant-jeg-fant.htmld

  Og gjett om jeg har tittet på det gamle Asiatic pheasants-fatet du har liggende i web-shopen...!)

  Ha en god dag i solskinnet!

  SvarSlett
 5. Kjempefine krukker du har.
  Jeg har hatt samme problemet som ditt .Jeg fant ikke puter til rett pris og kvalitet. jeg er også plaget med fugler,så det er kjekt med som går i maskina.
  Jeg bruker gamle hodeputer med hvite putetrekk, dyne med dynetrekk i benken. kjøpte sitteputer for en billig penge på kid for noen år siden. De vasker jeg i maskina og de blir like fin.
  Jeg syntes det var tøft med matte til trekk.

  Kjempefine møbler du har.

  Klem Synnøve

  SvarSlett
 6. Syns putene din er kjempefine jeg...

  og mye mer moro å ha noe som ikke alle har...''pottene fra Mester grønn er kjempefine..

  ønsker deg en fin søndag O=)

  SvarSlett
 7. Det er jo alltid finest med det man lager og ordner selv! :)
  Da får det liksom litt sjarm ;)

  Ha en god dag videre

  - Alexander

  SvarSlett
 8. Ja, puter kan være veldig dyrt. Men, de putene du har er jo så koselige:) Stilig med fillerye puter.
  Ha en fin uke!
  Klem AG

  SvarSlett
 9. Hurra for alle som ikke finner nye puter ! Akkurat som som med meg, det. Ingen nye puter her heller - uten at det er noe problem ! Har ett stort putelager som bæres inn og ut etter behov og det holder i massevis ! :-)

  Her er det ikke fugler, men katter som er utfordringa. Nabokatta har misforstått fullstendig og tror hun bor i utestua mi. Hadde den ikke vært så hårete hadde det igrunn bare vært hyggelig, det - så nå vurderer jeg å barbere beistet !

  Ha ei fortreffelig uke ! :-)

  SvarSlett
 10. Herlige gjenbruksputer Ingerid...jeg likte filleryeputene dine så godt.
  Fortsatt god uke
  klem...Ellen

  SvarSlett
 11. Hei Inger.

  Ser det er lenge siden jeg har vært innom .O/
  Mange fine bilder.
  Kjempe koselig det du har gjort med filleryene :O)
  Ønsker deg og dine en herlig helg :O)

  VH Lisa

  SvarSlett

Legg inn en kommentar