På husjakt? Neida, jeg bare drømmer!


Jeg har alltid vært veldig fasinert i det å bo på uortodokse måter, oppe i trærne, i huler, i vindmøller, på husbåter, gamle låver som er bygget om osv osv. 

Jeg har drømt meg vekk i dag,  og vært på tur på kanalene rundt om. 
Koselig med vedovn!
Ser dere det ikke for dere da?  Sitte på dekk på en kanal midt i Amsterdam, med utslått hår og flagrende bohem-kjoler - lett henslengt med et glass vin i hånden?  Kanskje litt dumt å bo i husbåt hvis man er giktisk, men pytt sann!  

Kommentarer

 1. :)) ja skulle gjærne bodd litt, bare litt, i en husbåt i Amster. Men bare litt, for du vet, det hadde fort blitt trangt der. Mange store markeder i Amster har jeg hørt;) Har jo vært der og syns det store markedet alle snakket om ikke var så mye å hoppe i taket av. Bare Dr.martens sko og andre kopier og lite gammelt. Etter vi kom hjem forto jeg at selver markedet var inne i den digre hallen vedsiden av. :O)
  Ha en herlig kveld.

  SvarSlett
 2. Kanalbåt i england, hadde nok vært min drøm. Eller en husbåt i oslofjorden. Men jeg får nøye meg med hus i byen, og campingvogn på en campingplass 15 km unna. Klemz

  SvarSlett
 3. Herlig tanke og sikkert veldig avslappet!!! H aen flott kveld. Klem kristin

  SvarSlett
 4. Jag har alltid beundrat de där husbåtarna, det skule vara intressant att pröva med sådant boende men inte här i det kalla Finland...

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvarSlett
 5. Herlige bilder, kunne godt ha prøvd det...for en stund. Ha en herlig onsdag...klem

  SvarSlett
 6. Den båten med den buen kjenner jeg igjen. Var et grand design program om den. Makan til lurveleven for å få den slik.
  Båferie i englands kanaler frister meg. Kanksje en gang? :)

  SvarSlett
 7. Herlige bo-alternativer! Hadde vært kjekt med noe slikt som feriebolig ihvertfall synes jeg;-)

  Vårklemmer!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar