Sommar med Ernst

Det blir ingen sommer uten Ernst!

Jeg får inn svensk TV 4 hjemme så jeg koser meg med Ernst's 2011 prosjekt i Värmland og koser meg med tips og oppskrifter når jeg vil på Hemmakanalen.

Se bare på dette klippet om møbelpolish.  Møbel polish er ganske enkelt å lage faktisk.  Jeg har laget bivoks polish for trehvite møbler før, men nå tror jeg at jeg skal forsøke meg på denne med en annen duft og til bruk på gamle malte og brune møbler. 

Foto:OTW

Klikk på bildet så ser du hvordan Ernst gjør det.

Foto:OTW

Årets sommerprosjekt blir utrolig lekkert. Slett ikke hvilket som helst sommerhus dette. 

Kommentarer

  1. Jeg elsker Ernst, og mine store sorg var at vi bare har NRK i campingvogna. Derfor ble jeg glad da jeg oppdaget at jeg kunne gå inn på hemmaknalen.se og se på filmsnutter. Nettet på campen går i klæddær, men jeg fikk da kost meg litt. Jeg lagde møbelpolish for mange år siden, som jeg brukte på mine ubehandlede furumøbler, men skrev faktisk ned oppskriften i går og tenkte å lete etter bivoks og såpespon, for å bruke på mine beisede tremøbler, som trenger å shines opp litt:DDDDD Egentlig kunne jeg tenkt med det huset han setter i stand denne sommeren, er liksom bare til å flytte rett in. Det samme med det i fjor:DDDDD Han er bare helt rå:DDDD Ingen over og ingen ved siden av Ernst:DDD Klemz Grethe

    SvarSlett

Legg inn en kommentar