Nytt maleprosjekt for gemalen

Jeg har arbeidslyst på andres bekostning....
Mens jeg sitter på rumpen på kontoret, så settes familiens mannlige del i arbeid! Det gode er at han syntes det er gøy!

Dette bordet kjøpte jeg for lenge siden - det har stått på vent, men nå har det rykket fram i køen.  Fremdeles er det i to deler, så det er kanskje litt vanskelig å forestille seg hvordan det er.  Det er salongbordhøyde, rundt og med fine snirklete bein.  Platen er blitt flekkete så noe må gjøres. Tror ikke dere også at dette ville blitt stilig med grå maling?  Jeg tenker meg en fyldig litt mørk grå tone.  Vi har lyst til å forsøke noe nytt.  Vi har malt så mange hvite ting nå at det er på tide med litt forandring. 
Hva tror dere?

Kommentarer

 1. Nydelig bord... og jeg tror det blir kjempefint i grått..har malt masse i både lyse grått og mørke grått... og liker det bare bedre og bedre..

  lykke til og gleder meg til å se det ferdig..

  Klem O=)

  SvarSlett
 2. Nydelig bord, og det vil helt sikkert kle grått!!!!!!! Klemz grethe

  SvarSlett
 3. Nydelig bord akkurat slik det er. :)
  De flekkene vises ikke godt på bildet - men om det er varmeflekker kan man få de vekk ved å bruke varme på nytt - med strykejern. Husker ikke helt hvor jeg så det, men tror det var på en amerikansk blogg. Flekker etter vann / annet vått søl vet jeg ikke hva man kan gjøre med - så da er evnt maling eneste utvei.

  SvarSlett
 4. Grått blir garantert bra! Je skal male mitt kjøkkenbord gratt. Lykke til. Gleder meg til å se det ferdig!

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelig hilsen..:Det hadde vært kjempehyggelig hvis du kom innom når du er i Bergen... Du må gjerne ta kontakt i forkant når du kommer..

  Klem O=)

  SvarSlett
 6. For et nydelig bord, gleder meg til å se det i grått som jeg tror vil bli riktig så lekkert. Velkommen som følger, og takk for koselig kommentar hos meg :-) Og wow - for en flott blogg DU har. Jeg så med en gang jeg så overskriften at dette er en blogg hvor jeg vil finne mye fint. Skal ta meg en lengre runde nedover innleggene dine senere i dag. Bare sånn lyvisitt nå om morgenen. Ha en fin dag. Klem, Eva :-)

  SvarSlett
 7. Herlig bord! Tror det kan bli fint på mange måter. Det er jo skjønt som det er, og det blir sikkert også fint grått :-) Kommer an på stilen der det skal stå :-)
  Ha en fin torsdag :-)

  SvarSlett
 8. Helt enig med det grå. Det vil gjøre det ekstra elegant synes jeg. Utrolig flott bord da.:)

  SvarSlett
 9. Grått blir flått....håper å se det ferdige resultatet. Ha en super dag...klem

  SvarSlett
 10. Bordet kommer til å bli kjempefint når du får malt det.
  Masse inspirasjon å hente her hos deg:))

  God helg igjen, var visst litt tidlig ute med den i innlegget mitt:))

  SvarSlett

Legg inn en kommentar