I grått humør!

Er det noen som tror jeg er trist til sinns med denne overskriften? 

Det er jeg slett ikke - men er allikevel i et grått humør!  
Grått er neimen ikke trist - det er stilig og lekkert!


I garasje og kjeller venter flere møbler som skulle vært pusset opp, så nå er det tid for å rulle opp ermene og ta fatt.  Det er faktisk utrolig deilig med kreative planer etter julen!  

Her hjemme hos oss kaster vi julen ut lenge før 20. dag jul - juletreet er allerede forvist til terrassen og juleduker og nisser forsvinner en etter en i disse dager.  Jeg er alltid veldig klar for noe nytt etter jul - det samme skjer år etter år.  

Jeg har allerede vært på utflukt i diverse interiør og møbelbutikker og funnet grå nyanser og fargekoder som jeg vil prøve ut.  Med lommen full av fargeprøver i grått legger jeg de på grå møbler jeg liker og noterer på den hvor jeg har funnet dem og hvilket møbel det var.  Slik får jeg ideer og inspirasjon som jeg kan videreføre i malerommet vårt i kjelleren!  

To forskjellige spann med nydelige grå farger bare står nå og venter på å bli åpnet.  

Vi er litt leie av for mye hvite møbler nå, den hvite perioden har vart lenge!  Fra Frankrike har jeg med mange inntrykk av møbler og fargekombinasjoner.  Der er faktisk grått og rødt en gjenganger.  Det blir nok blant annet noen grå stoler med rødt trekk om ikke lenge tenker jeg. 

Se ikke bort fra at det kommer mange "male"-innlegg fra meg i tiden som kommer - vi har da så smått begynt allerede....(Bildene i innleggene er fra google søk og diverse sider - de to nederste er fra malerommet vårt)
.  

Kommentarer

 1. Ja,det klør i malerhendene for øyeblikket...blir vel å rigge til i ettermiddag å sette i gang:)
  ha en fin dag

  SvarSlett
 2. Moro med litt male prosjekter! Har stadig litt på gang jeg også. Grått er min favoritt farge!! Lykke til! klem Hege

  SvarSlett
 3. Grått er bare lekkert! Dette blir spennende prosjekter - og godt nytt år!
  Klem

  SvarSlett
 4. I går forsvant all jul her i huset. Alle gulv er vasket og den vanlige stasjen er kommet på banen igjen. I og med at jeg starter julen tidlig i desember er jeg nå klar for blanke ark og prosjekter som ikke smaker av jul.

  Det blir spennende å se hvordan "gråsonen" din blir. Høres bra ut. Personlig er jeg i en gråmodus når det gjelder klær. Bruker grå som basis og så kan jeg variere med tilbehør i andre farger. Slik er det jo i interiøret også :)

  SvarSlett
 5. A joyful and sparkling new year for you!!!
  Love that grey...just faboulous!!!
  Vale

  SvarSlett
 6. Wishing you a very Happy and peaceful New Year.Thank you for your sweet comment.
  Olympia

  SvarSlett
 7. Tusen takk for koselig kommentar hos meg! Så gøy at dere har hus i Perpigan! Liker meg godt både der og i Narbonne. Sikkert mange kule markeder der. Her varierer det veldig, men den som leter finner jo litt :) klem Hege

  SvarSlett

Legg inn en kommentar