Gjenbruk på terrassen


Vi kom over et smijern understell til et bord hos en skraphandler.  Aha!  Det kunne vi bruke, tenkte vi visst begge to samtidig! Hjemme sto flere gamle vinduslemmer som vi ikke har hatt hjerte til å kaste.  "Sjefen" satte i gang, pusset en lem lett med sandpapir.  Vi passet på at den gamle malingen ikke ble borte, bare det som satt løst pusset vi bort.  De gamle jernene lot vi være der, det skulle jo vises at det var gamle lemmer. 
 Deretter skrudde vi det fast til understellet - og vi fikk et smalt langt bord til terrassen som ikke tok for mye plass. 

Her har jeg sittet i flere timer i solen i dag - med interiørbladet og hekletøyet mitt!Platen satte vi inn med vår "universalblanding".  Det er en miks av kokt linolje og terpentin.  Kjempefint å sette inn møbler med!  Kan fint brukes på kurver og annet også.  Det smører, impregnerer og får fram fargene i gammel maling!

Kommentarer

 1. Hei!
  For et herlig bord du har laget deg:) kjempe flott grønnfarge på platen:)
  Herlig med gjenbruk!

  Ha en strålende helg!

  KlemMerete

  SvarSlett
 2. Underredet är så klassiskt fint och det blev charmigt med den gamla dörren, vilken fin färg som framträdde efter behandling med er universalblandning. Nu klarar bordet sig i alla väder framöver.
  Din blogg är så intressant och lockande, jag har lagt till mig som följare!
  Önskar en fin helg,
  /Cia

  SvarSlett

Legg inn en kommentar