tirsdag 27. november 2007

Forberedelser


De siste dagene har gått med til å forberede julemesse på Folkemuseet i Oslo. Jeg pakker og pakker, og dukker så langt jeg kan inn i bodene og inn i alle hjemmestedene mine. Utrolig hva jeg har glemt at jeg hadde! Jeg kom over nissene mine. Jeg har samlet nisser i mange år og nå er de så mange at noen får finne seg i å flytte ut! Det er vanskelig å velge bort noen, men noen må ut. Hva er det med gamle nisser som er så fasinerende? Jo styggere jo bedre ser det ut som .... Sønnene mine syntes nissene trengte selskap så de fikk griser å passe på en jul for mange år siden. De ser da ganske fornøyde ut sammen.

Jeg orker ikke å velge bort noen i kveld - det får vente til i morgen!

1 kommentar:

  1. Jeg synes disse gamle nissene med de stygge ansiktene er "styggpene" jeg:) De er jo en del av vår kulturarv, det er nemlig ikke coca cola nissen..:) Jeg har en slik som de du viser frem, men han har ryggsekk på. Dvs hadde ryggsekk på, den var det en her i huset som knuste i sin tid..typisk:)

    SvarSlett

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...