søndag 11. november 2007

Vårt lille sted i Frankrike!

Her ser dere noen bilder fra huset vårt i Frankrike. Jeg skal vise dere mer men klarer ikke å finne flere bilder i farten. Det har vært en stor jobb å pusse opp huset - det så ut som et rottereir da vi overtok det. Alt måtte gjøres! Nå er det meste gjordt og vi kan konsentrere oss om møbler og ting og tang i stedet for rør og maling. Det har vært en velding morsom prosess og vi angrer ikke en dag. Vi er utenfor turistløypa - neste ved grensen til Spania, i Frankrikes beste vin distrikt Laguedoc-Roussilion. Et fantastisk fint sted med utrolig mange spennende utfluktsmuligheter og ikke minst mange markeder! Vi trenger fremdeles gamle møbler så vi er stadig på utkikk etter noe som passer.

4 kommentarer:

 1. Vad trevligt att du tittade in hos mig!
  Måste vara fantastiskt härligt att ha ett eget krypinn i Frankrike.....Har alltid drömt om ett stenhus i Provance. Ser fram mot att se mer bilder från ditt hus.
  I år måste jag åka till Folkemuseet.....Jag har ännu inte varit på Julmarknaden, fast jag bott i Oslo i 15 år och nu en halvtimmes resa utanför Oslo i 7 år...........pratar om det varje år men inte gjort slag i saken ännu. Men nu...........!!!!!

  Ha en fin början på den nya veckan!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Wow! Så spennende!! Kjempeherlig å ha sitt eget sted i dette nydelige området... selv om det sikkert krever mye å få det i stand.

  SvarSlett
 3. Så heldige dere er som har et sted i frankrike, nå er det jo bare det som er gøy igjen da....innrede og dekorere. Dere kommer nok til å finne masse fint til å bruke etterhvert!

  SvarSlett
 4. å så genialt, den høna som henger der opp ned er jo toppen *ler godt*

  Aina:-)

  SvarSlett

Julekurver av notepapir

Jeg har laget julekurver!  Ikke de vanlige, av glanspapir, men av gamle noter!  Gammelt papier og noen glansbilder, sak...