Nye stoler!


Jeg har kjøpt meg "ny" bruktbil! Endelig er det blitt den stasjonsvognen som jeg har ønsket meg lenge. Ganske ny, diesel motor og masse plass til lopper! På vei hjem med bilen tenkte jeg at jeg måtte jo feire begivenheten - og innvie bilen, så jeg stoppet ved en brukt butikk. To gamle stoler ble med hjem i bilen!
Jeg kjøpte dem med tanke på å male dem, men da jeg kom hjem så jeg at de kanskje var bare skitne og at en skikkelig grønnsåpevask kanskje kunne gjøre susen. Bildet er tatt før de ble vasket. Etter vasken ser jeg nå at de er faktisk ganske fine som de er, og at de faktisk kler å være litt slitt. Stolsetene er veldig slitte og forferdelig møkkete så de må jeg trekke om. Det er fort gjordt siden setene er løse. Det blir vel noe blått på setene tenker jeg. Jeg tenke litt Carl Larson da jeg så dem, så det blir vel helst noe smårutete blått da.....

Kommentarer

 1. Jeg måtte også bytte ut bilen min, så jeg fikk stooor og god bil til mine handlerunder....mye viktigere for oss enn for menn...ikke sant?!

  Kjempe fine gustavianske stoler, blir nok fine med nytt trekk!!

  God adventshelg!

  SvarSlett
 2. Nydelige stoler,morro når en kommer over slike flotte fun.
  God helg. Linda :)

  SvarSlett
 3. Helt kjempe de stolene. Nesten så jeg tror de kunne blitt fine med en sånn liten rynkete kappe på... (om du skjønner hva jeg mener) men det må jo stå i stil med resten hjemme hos deg da. Handelen skal du i alle fall være formøyd med.

  Fin kveld videre ønskes deg.

  SvarSlett
 4. Flott funn til innvielse! Gratulerer med ny bil:)!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar