Endelig!

Endelig er vi i gang! Vår egen lille brukt/gjenbruksbutikk på nettet har sett dagens lys. Det er så moro - ja, det er nesten som å bli mor igjen. Dette er noe vi har tenkt på lenge, og endelig har drømmen realisert seg.

Nå er vi altså kommet godt igang og jeg krysser fingrene for at vi skal få det brukbart til. Bare synd at det er så forferdelig dyrt å annonsere!!!! Jeg tror vi får akseptere at tingene utvikler seg litt saktere og ikke bruke så alt for mye på annonser. Dette er tross alt mest en hobby for oss.

Har dere lyst og tid, kan dere titt innom på http://www.brocante-antique.no/

Nå har jeg en utmerket unnskyldning til å fortsette å gå på markeder i Frankrike! Ja, for det blir fort fullt i skapene nå man går på så mange markeder som jeg gjør - og alt kan man ikke beholde selv.
Neste uke skal jeg til London - der er det selvsagt også et par steder jeg må innom. Møtene mine planlegger jeg så godt jeg kan utenom de private rundene. Jeg har jo en helt annen jobb som ikke har det dugg med gamle ting å gjøre!
Nå er jo England ganske dyrt i forhold til Frankrike, men atmosfæren er perfekt! Jeg skal forsøke å få tatt noen bilder.

Godt nyttår til all dere som er innom bloggen min!

Kommentarer

Legg inn en kommentar