Hilsen fra Frankrike

I dag kom en hyggelig mail fra vår lille landsby Estagel i Frankrike. Våre hyggelige naboer skrev at de nå endelig var ferdige med å beskjære sine 4000 vinstokker. Det var utrolig hyggelig å få en hilsen - og jeg fikk momentant lyst til å pakke snipp esken og fly av sted. Mimosaen blomster meldes det, og været er fint. Huset vårt står trygt og taket er fremdeles på! I påsken reiser vi ned!


4000 vinstokker - det tar jo hele vinteren det! Snakk om vannblemmer i hendene.....

Kommentarer

 1. Bortsett fra (ja!!) anemoner... er nok mimosan den det vakreste treet jeg vet om :-) bare elsker den gule fargen og de kattungelignende små blomster... Men lukter de mon tro ? jaggu ikke sikker jeg nå, så lenge siden jeg har opplevd dem "live" i Italia. Husker du, om de lukter altså...?

  For noen år siden hadde de små grener tilsalgs på blomsterbutikken her hos oss, men nå er det jammen lenge siden jeg har sett dem.

  Tror jeg rømmer meg en tur snart jeg også, men blir nok Praha tur først her i gården. Ikke så aller værst det heller da.

  Kan ikke akkurat si at en kjenner snaklen av god rødvin når en ser de kvistene der du...men det blir det blir !!

  SvarSlett
 2. Takk for kommentaren på bloggen min så jeg fikk mulighet til å oppdage din blogg! Jeg håper det kommer mange innlegg og bilder fra stedet ditt i Frankrike - så utrolig heldig du er som har fått den drømmen oppfylt. Jeg var i Languedoc-Roussillion for mange år siden, kjørte herfra til Canet. Nydelig område.
  Og så mye fint du har i bruktbutikken din!
  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 3. Åh så deilig det høres ut med et hus i frankriket!! Det ble jo kjempekoselig,,,etter renovering! Jeg og min søster ser litt etter bolig i frank eller italia, men fy for noen priser!! Men er nok best å finne et sted man må gjøre noe med,,da får man det jo akkurat slik man vil også!!

  Kjekt å se innleggene dine. Du får komme på besøk til meg når dagboken har mer innhold!! (:

  ha en fornøyelig helg!

  SvarSlett
 4. Å... skjønner jo godt du gleder deg til å reise ned...
  Håper du "blogger" litt derfra også... Det er jo ikke lenge til påske heller nå...

  Ha en koselig helg...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar