Salg eller ikke salg


Jeg har vært på Mammut salget. Som vanlig kom jeg ut fra Tanum på Karl Johan med en bok, men det ble nok ikke noen rimelig bok denne gangen heller dessverre. Uansett hvor mange bøker det er på tilbud, så ender jeg til slutt opp i avdelingen for interiør-kunst-hobby og derfra videre til kassa med noe jeg slett ikke hadde tenkt jeg skulle ha.
Tanum har et utvalg av interiør og hobby bøker som er helt unikt. Jeg har til nå aldri vært i noen bokhandel som har et større utvalg av bøker, hverken her i Norge eller i noe annet land. Har de ikke det du leter etter, finner de fram til det og bestiller bøkene for deg. Etter et par tre uker ringer de eller sender deg melding, og du kan hente boken. Når de bestiller en bok for en kunde, bestiller de gjerne også et par til, som blir satt i hyllene. Det er meter på meter med flotte bøker. Betjeningen er utrolig kunnskapsrike og behjelpelig og alt er liksom mulig å skaffe hvis de ikke har det på lager. En slik innstilling er det ikke mange andre bedrifter som har. http://www.tanum.no/vtx.aspx?n=182

Denne gangen kom jeg ut med en fransk interiør bok. Dette er ikke de "vanlige" bøkene om fransk inspirerte interiører, men en bok om kunsten å leve som bohem! Jeg har nå alltid vært fasinert av bohemlivet og hippi tilværelsen - som dessverre ikke er helt oppnåelig av mange grunner, men det er artig å drømme seg bort i bilder og tekst.

Boken er utgitt av forlaget Aubanel - et fransk forlag - og dessverre for mange, på fransk.

Dette forlaget har masse fine bøker og har nett salg også http://www.editionsaubanel.fr/

For de som har lyst og kan lese fransk kan det være artig med en titt på nettsidene.

Jeg har kost meg med bohemlivet i kveld.

Kommentarer

 1. Hei!
  Takk for bes�ket p� bloggen min! Jeg er s� ny som blogger at jeg fryder meg som et barn for hver kommentar jeg f�r :-)
  Har tittet litt p� siden din, og jeg ble s� overrasket og glad over at bloggen min l� som en av favorittene dine :-)
  Skal titte innom senere ogs�!
  God helg!

  Klem Lena

  SvarSlett
 2. Ja, bohem skal jeg bli i mitt neste liv, er også fasinert av av den livsstilen:)

  SvarSlett
 3. DETTE du her skriver om Tanum fant jeg ut under et besøk i fjor før jul. Jøss og min tenkte jeg, er det ikke en stol eller en sjeselong jeg kan slenge meg neppå her !!!

  Og servise... DET liker vi når de går under kategorien betjening.

  Som en gang for lenge siden jeg prøvde et plagg i en sånn kjedebutikk her i Trondheim. Inn i et trengt prøverom, av med masse klær, VARMT, blek i det stygge glorete lyset..., blusen for liten, gusj !!! skal en gidde å på med klærne igejn for å hente en størrelse større ??? Nei, fader heller tenkte jeg, selv om det sto to meget unge veldreide butikkDAMER utenfor prøverommet og snakket om helgens kommende party. På med klærne igjen... henger blusen på det stativet som sto utenfor... hvorpå den ene sier... "Heng den på plass der du fant den du... mens hun lo og fortsatte sin konversasjon om mannfolk til sin kollega... "SORRY, sa jeg da, men jeg trodde faktisk at dere arbveidet her jeg" sa jeg lett og slang blusen lett over deres hoder... DA... våknet de...MAKAN !!

  Kos deg vider kjære bohem, og her får du jammen en klem også... det er service det !!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar