En super loppe lørdag!

Dette har vært en helt super loppe lørdag. Vi har kjørt tre runder med lopper hjem og gårdsplassen er ganske full nå. Det ble en helt fantastisk fin kommode med mange skuffer. Den var kjempetung og heldigvis var toppen og bunnen til å ta av (sikkert pga vekten). På bildet vises derfor bare midjen.... Toppen og bunnen gjør hele kommoden - men her må dere ha litt fantasi for jeg glemte å ta bilder av de delene. Jeg gleder meg til å pusse og gni litt på vidunderet. Foreløpig står den ute på grusen. Ellers ble det et fint kjøkkenbord med dreide ben, en flott amerikansk gyngestol (som må få nytt trekk) - et stativ til blomsterpottene på terrassen, en vekt og noen fine mugger og glassfat...... I morgen er det en ny loppedag! Hvis du lurer på om det er et loppmarked i nærheten av der du bor så sjekk på http://www.loppemarked.info/ Der er de fleste loppemarkedene oppført. Lykke til!
Føttene til kommoden var løse - men det fikser vi lett!


Fine dreide ben på det gamle kjøkkenbordet! Oppå bordet ligger også en fin gammel hylle.

Fin og hel var stolen - blir flott med nytt trekk!


To flotte gamle mugger og et fint press glass fat.Fin gammel vekt som funker perfekt!Denne blir fin med store blomsterpotter på!Smijern stativ som er flott å sette terracotta potter i på terrassen.

Kommentarer

 1. Sukk, sukk..du var heldig... SÅ mange godbiter! Skal på loppemarked i morgen og har store forventninger. Krysser fingrene og håper jeg finner noe fint, det er et lite loppemarked, men har hatt hellet med meg der før...
  Klem

  SvarSlett
 2. Ohoi så masse flott.

  Har vært inne på loppemakedsiden, men desverre få loppemarkeder rundt oss. I Trondgheim, er det en del da ser jeg. Men dit gidder jeg rett og slett ikke å dra.

  Er så heldig jeg å ha en brukt og antikk butikk jeg 5 min unna. Der kan en finne noen skatter. Men når noen "finner dem", og det blir et "mellomledd" blir nok prisen deretter. Men jeg har faktisk lært meg å handle der på fredag, for da er gubben i godlune, tror han har en liten flaske under disken :-)
  På mandag derimot er han nokså sur, og prisen har en tendens til å være høyere.

  Nå har jeg da en stor forkjærlighet for stett kommer i alskens størrelser. Greier nesten aldri å gå fra en gitt. Men en kan jo saktens spørre seg selv ??? Når tar slike manier slutt ??? Når har en nok på en måte ??? Tror jeg må lage ett innlegg om det en dag.

  Fortsatt fin fin søndag til deg, og ha en flott uke, for snart er det jo mandag !!

  SvarSlett
 3. Godkväll! Roligt att du efterlämnat en kommentar hos mig
  ;-) många vackra saker har du fyndat på loppis...har tagit en titt i butiken din och ser många skönheter, längtar till sommaren då är det så härligt å gå på loppis och auktioner med picknickkorg...
  Ha det gott
  //Siv

  SvarSlett
 4. OI, så masse fine ting du har fått tak i. Her er det ikkje så mange loppemaked og når det er så er de på fredag formiddag...og da er eg på jobb.Men i helga var eg i Stavanger og koste meg skikkelig. Lykke til med fixing av kommode!

  SvarSlett
 5. skikkelig super missunnerlig på den vekta!!! sukk....

  SvarSlett
 6. Heisann...
  Her var det jammen mange flotte skatter...
  Gyngestolen var jo bare nydelig da, bordet helt perfekt...
  Håper du viser bilde av den store komoden når den er ferdig - for den ser så flott ut...

  Ha en koselig dag og uke...

  SvarSlett
 7. Vilka loppisfynd du gjort!!!jag älskade bordet, och ställningen på krumma ben!!
  Kram på dig!!!

  SvarSlett
 8. Å den kommoden hadde jeg gitt mye for å fått kloa i. Men så flott at du fikk den. Da har jeg iallefall mulighet å se på den av og til. Ønsker deg en fin fin dag. Klem fra Elin:O)

  SvarSlett
 9. Har du vært på søndagsmarkedet i L'isle sur la Sourges? Hvis ikke bør du ta turen. Men vær der tidlig. Jeg har hatt noen skatter hjem derfra. Byen er dessuten full av antikvitetshandlere.
  Hilsen Lappesola (frankofil og hekta på loppis)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar