Tilbake fra shopping i Frankrike

Jeg er tilbake fra Frankrike - så er det slutt på ferien for denne gang. Huset er igjen lukket og låst og venter nå bare på sommerens feriegjester. Det har vært noen deilige uker. Det ble så mange markeder jeg orket - det stoppet av seg selv til slutt. Jeg hadde med en lang liste selv og naboen som også er bitt av basillen kom med en enda lengre liste til meg, Hun er en av de få franske jeg vet om som fyller huset med loppeting. Det ble så mye lopper til slutt at jeg fikk med meg hjem bare en brøkdel. Vi fant ut at det må bli biltur til høsten slik av vi får med mer hjem. Vi hadde allerede 15 kg overvekt, men slapp heldigvis å betale noe for det. Det er fordelen med SAS - de har ikke de samme strenge baggasjereglene som de billigere selskapene. Dette kunne blitt en rådyr hjemreise hvis vi hadde reist med Norwegian eller Ryan Air.

Da makedene var gjennomsøkt og jeg fremdeles var sugen på gamle ting stoppet vi en dag ved en bruktbutikk i nabo byen vår. Det har vært en rotete og lite trivelig butikk - helt til nå.....

Nå hadde datteren til forrige eier tatt over og gjordt butikken om til sin egen! For en opplevelese det var å komme inn der. Det rant over av fine ting og prisene var heller ikke avskrekkende. Det var ikke loppe priser akkurat men heller ikke så dyrt at man ikke kunne vurdere å kjøpe noe der.

I full fart viser jeg dere noen bilder. Det blir det jeg orker i kveld - skal komme med flere opplevelser seinere. For de som reiser i dette området ligger butikken i en landsby som heter Millas - nærmeste store by er Perpignan helt syd i Frankrike - neste ved grense til Spania. Butikke heter nå Le Grenier de Millas.

Kommentarer

 1. Hei!Høres deilig ut med ferie.Masse flotte ting.Gleder meg til å se noe av det du har i kofferten.I morgen skal jeg se over tingene til utstilling på jobb neste uke.Tema "Gode gamle dager".
  Spent,om pårørende og betjening kommer med noe flott.God kveld.
  Hilsen Linda :))

  SvarSlett
 2. Oiiiiioiiii,så mye lekre fristelser......hadde aldri kommet meg ut derfra,det er jeg sikker på !! Så mye flott du får sett på disse turene dine,jeg blir rent misunnelig...... fint at du hadde en opplevelsesrik tur,du får kose deg,så venter jeg på flere bilder......hihi :O)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kommentar hos meg:-)

  Kjenner meg litt igjen,har selv litt problemer med å kutte opp de fineste stoffene jeg har. Tenker vel og lenge,hva jeg skal lage av de...... :o)
  Fine bilder fra butikken i fra landsbyen Millas, sikkert veldig spannenede å kikke innom slike butikker!!!
  Jeg har ikke vært i Frankrike, men det er er land jeg kunne tenke meg å reise til!!

  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 4. Hej och tack för din kommentar hos mig...det var ju bra att jag kunde lära dig nått!!.( man lär så länge man lever) ett talesätt här hemma.
  Kul för nu hittade jag till dig...ska kika runt lite mer på din blogg och försöka förstå vad du skriver ;)

  Kram Pernilla

  SvarSlett
 5. Hei! Så koselig å finne en uoppdaget blogg. Denne bloggen var virkelig i min gate. :) Så mye lekkert du viser! Jeg er selv inspirert av fransk landstil, blomster og dukkehus. ;) Linker gjerne til deg.

  SvarSlett
 6. Men så vacker Madonna och vilken härlig butik.
  Du ser ut att ha haft en fin tripp!
  Går det bra att jag lägger till din blogg bland mina favoriter?

  Kram Maud.

  SvarSlett
 7. Hei! Mange takk for koselig kommentar i bloggen min.
  ÅÅH--- eg fikk lyst til å reisa til Frankrike igjen med ein gang ....så mye lekkert. Frankrike er mitt favorittland. Nå har eg vært mest i Provenceområdet og Normandie. Vi var ein snartur i høst (Nice) og det blir en tur til sommeren også, da med bil (den kan jo fylles opp !!!) Ha ei fin helg. Eg kjem på besøk i bloggen din igjen, for her var det mykje kjekt. Gler meg til å høyra meir om turen din til Frankrike.

  SvarSlett
 8. Så flott at du atter en gang har hatt en fin fin tur til Frankriket. Deilig med noen avslappende dager bort fra de veggene en går å glor i til daglig.

  Må studere kart jeg nå, for Frankriket står på timeplanen også her til sommeren. Ingen faste planer, vet bare ennå at vi har fly tur/retur Lyon. Tiden imellom skal vi litt hit og litt dit, men en uke blitr i alle fall fast på en eller annen plass, bade, slappe av og ingen bilkjøring. Liker egentlig å dra litt rundt omkring jeg da, som fanten :-) Oppleve nye små landsbyer der ingenting er forutsigbart, og en ikke risikerer å treffer andre tullete trøndere
  :-)

  Nei, nå må jeg styrte til butikken din, og se om du har rukket og legge inn noen "nyheter2 der...

  Klem herfra en lørdag ettermiddag.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar