Veien til og fra....

On my way to and from our little hide-away in Valdres I had several nice stops at different flea markets and antique shops. My journeys to Valdres tend to become longer and longer as I discover new places to stop all the time. I now have at least 3 places where I absolutely have to stop and browse! In addition there are 3 permanent small flea markets in Dokka - thus milk and bread need to be purchased in Dokka on Saturdays!

I am collecting things for the next Christmas Market at the Norwegian Folk Museum in Oslo in December. For me this is a very good market where I always sell a lot. I need som nice things to sell. I am also looking for some nice old things to brighten up the little home stead we are fixing up at the farm.

This week end I bought a nice hand knitted throw, a bright red coffee pot and some bits and peaces of crockery.

If any of you remember I said I had baught "new" dining room furniture, I can now finally inform you that I have started painting them!
They will be white - which is no surprise!
På vei både til og fra Valdres i helgen ble det flere morsomme loppe/brukt stopp. Jeg har etterhvert måttet beregne bedre og bedre tid på Opp Begnadalen har jeg etterhvert lagt meg til en uvane med flere faste stopp. Rett etter å ha passert Hallingby er det en liten bruktbutikk i et lite Bryggerhus på en gård. Det er stopp nr 1.

Lenger opp en stor og veldig rotete og dyr brukthandel - og i Begnadalen er det en veldig rimelig og veldig koselig butikk som heter Bruktbutikken på Hjørnet. Det ble litt handel båder her og der. Noe til meg selv, noe til den lille røde husmanssplassen vi holder på å pusse opp, og noe til lageret mitt. Jeg forbereder nytt salg på Folkemuseet's Julemarked igjen. Der selger jeg veldig bra så jeg trenger fine ting. Denne kaffe kjelen blir fin å ha med dit.
.

For de som er i nærheten av Dokka kan det være verdt å vite at det finnes tre forskjellige loppe butikker i sentrum. Frelserarmeet og Røde Kors og en til som jeg ikke vet hvem som står bak - muligens Indremisjonen. Av og til kan man være heldig og andre ganger er det ikke noe å finne. Denne gangen kjøpte jeg et stort strikket restegarnsteppe - som dere ser på bildene.... og for de av dere som husker at jeg fortalte at jeg hadde kjøpt "ny spisestue" i vår kan jeg fortelle at jeg endelig har begynt å male den! Den blir hvit - men det er vel ikke noen stor overraskelse?

Kommentarer

 1. Supre ting. Spesielt fatene. JEG BLIR MYK SOM SMØR NÅR JEG FINNER GAMLE FAT MED PLATINA.....sukk....
  Å spisestue møblene....finner det noe alternativ til hvitt??? NO WAY:o)

  SvarSlett
 2. What lovely things you found! Thanks for visiting my blog, I'm pleased you did as now I can read yours!

  Jayne

  SvarSlett
 3. Å så skjønn den tallerkenen med krydderkrukkene oppå! Må ta en tur innom butikken din også tror jeg... Heldige dere som har et slikt "torp"
  Ønsker deg en finfin uke.
  PS Jeg har linket til deg, bloggen din er spennende :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar