Ferietid!


Tiden er endelig kommet for ferie. Min jobb gir ingen anledning til ferie midt på sommeren, så høsten er sommerferie tid for meg. Jeg skal selvsagt til Frankrike igjen. Min samboer og jeg skal kjøre bil denne gangen. Vi har ikke klart å få tak i god maling hverken i Frankrike eller Spania så denne gangen blir det bilen full av maling. Malingen der er av en sånn kvalitet at det bare er å gi opp å få det pent. Hvit oljemaling blir gul etter bare få måneder uansett om du kjøper beste kvalitet. Den er så tynn at den bare renner! Dessuten koster den dårlige malingen skjorta. Den er dyr her også, men der er den virkelig dyr. Jeg skal male karmer og dører og ellers pusle litt. Det blir flere helger med markeder og diverse loppemarkeder så jeg gleder meg skikkelig. Gleder meg også vanvittig til spise og lage god mat, handle matvarer og god vin og slappe riktig godt av. Fra Frankrike skal vi naturligvis fylle bilen med lopper! Håper å finne litt møbler og ting og tang til huset også. Det møbleres litt etter litt ettersom vi finner ting som passer. Sofaer og senger er fra Ikea (Barcelona), men ellers vil vi ha gamle møbler. Tenkte også at symaskinen skulle få bli med på tur. Vi har fremdeles noen vinduer som trenger gardiner.


PC'n blir med, men siden vi ikke har bredbånd innlagt enda er det vel ikke sikkert at dere får høre fra meg før jeg kommer hjem. Kanskje, men bare kanskje, klarer jeg å få koblet meg på ..... Klarer jeg det ikke så treffes vi om en tre ukers tid!Time has come for some well deserved holiday. We have packed the car and will be driving to France tomorrow morning. We are bringing paint from Norway – as I find that the paint in Spain and France is not the same quality as the paint we have here in Norway. The white oil paint is too thin and the white become yellow after just a few months. I am bringing some rugs for the house and also a new sewing machine. I still have to make some curtains and things. Coming home I will fill the car with fleamarket finds! I really hope I will be able to fill it up and I am looking forward to showing you the tings I find.


I will bring the PC but I can’t promise you any new articles as we still do not have internet connection in the house. I am hoping that the neighbours have , so maybe I will be able to give a short report while we are there.

Kommentarer

 1. Ha en velfortjent og superdeilig ferie. Kos dere skikkelig, nyt øyeblikket og hverandre :-)

  Varm klem herfra.

  SvarSlett
 2. Det høres ut som en drømmeferie!
  Ha det riktig fint!
  Klem Gry : )

  SvarSlett
 3. Hei!Deilig med ferie.God tur,høres topp ut,med titt av det ene og det andre.Gleder meg til å se bilder fra turen.Du pleier jo ha med deg mye fint hjem.
  Her blir det høstferie fra neste helg.Flott det også.God søndag!Hilsen Linda :))

  SvarSlett
 4. Have a nice time in France.
  I'm looking forward to the fleamarket finds.
  Don't bring to much, please let some thing left for me next year.
  A bientot, see you.

  SvarSlett
 5. Hei du, kos dere masse. ELSKER frankrike. Bodde der et halvtår for leeeeeeeenge siden. Da jobbet jeg i et keramikkverksted, men var så lite kreativ at jeg ble satt i produksjonen, hehe
  Mangler det genet. Her om dagen fikk jeg høre at jeg egentlig skal spørre FØR jeg linker bloggere. Har linket deg for leeeeengst, beklager det! Ta masse bilder i Frankrike, jeg gleder meg allerede :o)
  Ha en fin ferie!

  SvarSlett
 6. Så koselig med ferie nå. He he, skal nemlig ha det selv:) Er ikke så heldig at jeg skal til Frankrike og finne nydelige lopper da... men skal flytte inn i huset og DET gleder jeg med til. God ferie!

  SvarSlett
 7. Så hyggelig blogg og nydelig hus. Vi har også et lite sted litt lenger nord, i Luberon. Og hele familien inkludert jr. på 8 elsker vide-grenier og brocante-markeder: Kanskje vi sees en gang? Hege

  SvarSlett
 8. Høres ut som et deilig sted!
  Kos dere:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar