Interiørbøker

Interiørblader og interiørbøker får man ikke for mange av. Jeg leser bøker og blader om og om igjen og koser meg ofte med de som er noen år gamle også. Det er ikke ofte det er interiørbøker å finne på loppemarkeder så de fleste sparer vel på sine - akkurat som jeg. Denne helgen var jeg heldig - jeg fant faktisk 5 stk som jeg ikke hadde fra før. Et par av dem er visst slett ikke så gamle heller.
There is no limit for how many interior magazines and books you can own. Last week end I found 5 books at the flea market that I did not have already! I will ejoy reading these. I often choose an old book from the shelf and enjoy reading and looking at the pictures. There is always something new to discover even if the book is old.

Kommentarer

 1. hei!
  så mange fine bøker, helt enig det kan man bare ikke få nok av..
  ble litt nysgjerrig på VINTAGE STYLE...var den dyr?og hvem er forfatteren?
  mvh moa

  SvarSlett
 2. HEJSAN, SÅ MÅNGA FINA BÖCKER DU VISAR, VISST ÄR DET HÄRLIGT ATT FÅ DRÖMMA SIG BORT I BOKENS VÄRLD, HA EN BRA DAG, KRAM VIOLA

  SvarSlett
 3. Jeg har mange interiørbøker selv, og ALDRI om jeg gir dem fra meg. Jeg tar de frem og leser på nytt og på nytt - og det er nesten sånn at man ser noe nytt hver gang. En liten detalj man har oversett tidligere. Det er så gøy. Herlig at du fant interiørbøker på loppemarked.

  Kos deg med dem. Klem.

  SvarSlett
 4. Flotte funn*s*
  Jeg har den ene selv:-)
  Interiørbøker får en aldri nok av, og de leses med nye øyne nesten hver gang en tar de fram!

  SvarSlett
 5. Hei, dette var et kjekt besøk. Trivelige bilder og tekster. Dessuten er det morro å finne noen som er så forskjellig fra meg selv :o)
  Jeg har IKKE samlemani, og blir sliten av å ha for mange ting rundt meg, hehe
  Et unntak er det jo; bøker! Elsker bøker, og har altfor mange, og interiørbøker. Ha en fin helg. Jeg tror jeg må linke deg og komme innom å bli inspirert innimellom

  SvarSlett
 6. Jeg er akkurat lik jeg. Jeg får aldri nok blader og bøker....går det ann å få for mange av dette???

  SvarSlett
 7. Her i huset ligge de overalt.....
  De er utømmelige kilder til inspirasjon og oppmuntring!!

  Så gøy å finne noen på loppemarked :o)


  Ha en rikitg fin uke!!

  SvarSlett
 8. Jeg har altfor lite interiørbøker. Har lånt en del på bibilioteket med de er pinlig gamle og lite inspirasjon og hente;) Skal på loppis til helgen og da skal jeg se etter interiørbøker. Pleier som regel og hoppe over bokbiten på loppis men ikke til helga nei! :)

  SvarSlett
 9. Hello,
  I'am also a '"collector"'of books :)
  And its true;
  every time when I read or look at the pictures from one of those books I discover something new.
  Regards from Holland.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar